2777
2789
عنوان

خودمم نمیدونم چم شده

273 بازدید | 24 پست

سلام خوبین؟بچه ها تا حالا شده نسبت به همه چیز بی تفاوت باشید نسبت به همسرم خیلی بی تفاوت شدم اصلا دلم نمیخواد بهش ابراز علاقه کنم اگرم بکنم کاملا ساختگیه اونم بزور خودشم اینو فهمیده یکم.چکار کنم چرا اینجوری شدم؟راه حلی دارید نکنه دیگه دوستش ندارم خودم نمیدونم

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودا یه هفته پیش بحث داشتیم ولی الان اوکیه همه چی 

خب شاید واقعا از دلت در نیومده 

یه خرید برو روحیه ات عوض شه

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

دقیقا منم همین حالو دارم البته بحث داشتیما ولی یه مدته بعد بحثا هم ک همه چی ب حالت نرمال برمیگرده باز اون حس و عشق قبل رو بهش ندارم اصلا ،الان توپیتم کلی باخودم کلنجار رفتم تایه عزیزم نوشتم براش 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
خب شاید واقعا از دلت در نیومده  یه خرید برو روحیه ات عوض شه

نمیدونم واقعا فقط میدونم فعلا بی حس بی حسم حتی دوست ندارم سمتم بیاد 

دقیقا منم همین حالو دارم البته بحث داشتیما ولی یه مدته بعد بحثا هم ک همه چی ب حالت نرمال برمیگرده با ...

توپیتم#تو پیام 

دقیقا منم همین حالو دارم البته بحث داشتیما ولی یه مدته بعد بحثا هم ک همه چی ب حالت نرمال برمیگرده با ...

اره همینجوره واقعا ولی واقعا هیچ حس قشنگی نیس که از ته دلم بتونم بهش منتقل کنم اونم هی میگه چرا بی محلی میکنی چرا تحویل نمیگیری چرا نمیای بشینی‌ولی دست خودم نیس بخدا

اره همینجوره واقعا ولی واقعا هیچ حس قشنگی نیس که از ته دلم بتونم بهش منتقل کنم اونم هی میگه چرا بی م ...

دقیقا ازته دلم درکت میکنم من حتی واسه چایی خوردن هم پیشش نمیشینم دیگه ،خیلی میترسم ازحسم اینکه عقده شه وبیشتر ازش دور شم ولی دست خودم نیست 

دقیقا ازته دلم درکت میکنم من حتی واسه چایی خوردن هم پیشش نمیشینم دیگه ،خیلی میترسم ازحسم اینکه عقده ...

چمون شده خدایا.فکر میکنم احساسم مرده خودم خبر ندارم

بنظرت راهی داره؟

اگه داشته باشه ک خودمم با کمال میل استقبال میکنم ازاون ایده ولی میدونی باید دوطرفه باشه الان شوهرم خیلی داره سعی میکنه آرومم کنه ولی با یه تقه ی کوچیک باز میرم تولاک خودم افسره شدم کاملا

منم دو هفته اس اینجور شدم   این دو روزه به خودم اومدم گفتم شرایط تغییر بدم اما ی روز بود دوبار ...

نمیدونم چه کوفتیه که نمیشه هرکار میکنی نمیتونی وانمود کنی انگار وانمود کردنشم سخته

منم دو هفته اس اینجور شدم   این دو روزه به خودم اومدم گفتم شرایط تغییر بدم اما ی روز بود دوبار ...

خیلی بده خدایی منم خسته شددم دوس دارم وقتی بغلم میکنه منم بتونم عین قبل باعشق بغلش کنم باعشق صداش کنم ولی نمیتونم