2777
2789
عنوان

خودمم نمیدونم چم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 24 پست
اگه داشته باشه ک خودمم با کمال میل استقبال میکنم ازاون ایده ولی میدونی باید دوطرفه باشه الان شوهرم خ ...

خب اینکه باز طرف تلاش کنه واسه اروم کردنت خوبه اما شوهر من همش به شوخی و جدی هی به روم میاره این بیشتر عصبانیم میکنه و بهم میریزتم

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
چمون شده خدایا.فکر میکنم احساسم مرده خودم خبر ندارم

افسردگی گرفتیم باید خودمون فکری ب حال خودمون کنیم کمتر ب بدیاشون فکر کنیم و بیشتر چیزایه مثبتشون رو ببینیم نمیدونم والا 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه باز طرف تلاش کنه واسه اروم کردنت خوبه اما شوهر من همش به شوخی و جدی هی به روم میاره این بیش ...

ن من شوهرم هی سعی داره روحیم رو عوض کنه ولی میگم یه بلند مثلا صدا بزنه بازانگار همه چیو بهم میریزه 

افسردگی گرفتیم باید خودمون فکری ب حال خودمون کنیم کمتر ب بدیاشون فکر کنیم و بیشتر چیزایه مثبتشون رو ...

میدونی اخه من اصلا اینجور نبودم وقتی باهاش ازدواج کرده بودم یه دختر فوق العاده مهربون و احساسی بودم اما الان..‌.

البته که خودش مقصر بوده که تبدیل شدم به یه همچین سنگی

میدونی اخه من اصلا اینجور نبودم وقتی باهاش ازدواج کرده بودم یه دختر فوق العاده مهربون و احساسی بودم ...

دقیقا خودشون مقصرن ،بخدا من هیچ وقت دنبال حرف بقیه و کی چی میگه و فلان وکینه اینا نبودم ولی الان یه حرف میزنه تا عمق وجودشو نسوزونم دلم آروم نمیشه 

ن من شوهرم هی سعی داره روحیم رو عوض کنه ولی میگم یه بلند مثلا صدا بزنه بازانگار همه چیو بهم میریزه&n ...

اوهوم میفهممت.اصلا دوست ندارم این قضیه جدی شه دوست دارم حلش کنم اگه بشه

دقیقا خودشون مقصرن ،بخدا من هیچ وقت دنبال حرف بقیه و کی چی میگه و فلان وکینه اینا نبودم ولی الان یه ...

افرین دقیقا.باور کن حرفای چندسال پیششم یادمه هنوز

اوهوم میفهممت.اصلا دوست ندارم این قضیه جدی شه دوست دارم حلش کنم اگه بشه

امیدوارم ک حل بشه ،میگن ذکر یاودود ،سوره مزمل و سوره طلاق برای محبت بین زو جین عالیه خودم نخوندم هنوز گفتم شروع کنم ب خوندن انشاالله

امیدوارم ک حل بشه ،میگن ذکر یاودود ،سوره مزمل و سوره طلاق برای محبت بین زو جین عالیه خودم نخوندم هنو ...

امیدوارم مشکل هردومون حل شه عزیزم