2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 22 پست
دقیقا همینه من قبلا به شدت استرسی بودم الان اینقد خونسردم که نگم برات. لذت میبرم دیگه از زندگی ❤

خوش بحالت❤

منم به شدت جوشو و استرسی ام

کاش بینهایت خونسرد شم واقعا حالت سرمستیه

وقتی همه چیز واست به درک باشه فقط در لحظه زندگی کنی و بپذیری که مرگ هست یروز میاد قدمش رو چشم الان نیومده فعلا زندگی کنم لذت میبرم اما وابسته نمیشم به هیچ چیز و هیچکس چون برای من هیچی نیست و همه چیز موقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پذیرفتنش تغییر تو مرگ ایجاد نمیکنه اما تغییر تو زندگی آدم ایجاد میکنه منم قبلا بهش فکر نمیکردم اما ...

👌👌

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
خوش بحالت❤ منم به شدت جوشو و استرسی ام کاش بینهایت خونسرد شم واقعا حالت سرمستیه وقتی همه چیز واست ...

میتونی روی خودت هم کار کنی اولش عصبی میشی سخته چون داری تظاهر به آروم بودن و خونسردی میکنی ولی بعد عادت میکنی صبر خیلی خوبه. انشالله که دنیا بر وقف مرادت باشه دنیا واقعا جای قشنگی نیست 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
میتونی روی خودت هم کار کنی اولش عصبی میشی سخته چون داری تظاهر به آروم بودن و خونسردی میکنی ولی بعد ع ...

خیلی تلاش کردم که بتونم بهتر باشم

نه واقعا دنیا همه چیزو باهم داره شادی و جشن و خوشی داره به همون اندازه که غم غصه و مرگ و میر داره متاسفانه یا خوشبختانه واقعیت زندگی اینه

فقط خوش به حال اون کسایی که بی خیالن و غصه دنیارو نمیخورن