2777
2789
عنوان

مرگ

237 بازدید | 22 پست

هممون میدونیم که مرگ انتهای زندگی تک تک آدماست

آخر این زندگی اون چیزی که انتظارمونو میکشه مرگه

خیلی واسم عجیبه که هممون به این موضوع واقفیم و خیلیا نادیدش میگیرن

من خیلی دوست دارم مرگ رو بپذیرم یعنی مثل ازدواج جزو یکی از مراحل زندگیم بپذیرمش و ازش نترسم خیلی تلاش کردم اما زیاد موفق نبودم

شما بهش فکر میکنید؟پذیرفتینش یا ازش حسابی میترسید؟

بنظرتون چجوری میشه یکنفر راحت مرگ رو بپذیره؟

من همین الان بگن میمیری مشکلی ندارم 

بعد فوت برادرم کلا چیزی برام مهم نیست 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین الان بگن میمیری مشکلی ندارم  بعد فوت برادرم کلا چیزی برام مهم نیست

ای داد

روحشون شاد باشه...

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
ای داد روحشون شاد باشه...

ممنونم خدا عزیزاتون رو حفظ کنه

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
من همین الان بگن میمیری مشکلی ندارم  بعد فوت برادرم کلا چیزی برام مهم نیست

خدا رحمتشون کنه یعنی قبل از فوتشون از مرگ میترسیدی و الان دیگه مشکلی نداری؟

خیلیا که عزیزی از دست دادن بعد مرگ عزیزشون مرگ براشون راحتتره

اما بنظر من هیچکس نمیتونه هیچی از مرگ نترسه 

خدا رحمتشون کنه یعنی قبل از فوتشون از مرگ میترسیدی و الان دیگه مشکلی نداری؟ خیلیا که عزیزی از دست د ...

ممنونم عزیزم

قبلش دنیا برام با ارزش بود و همه چی رو سخت میگرفتم ولی الان نه قبل اون نمیترسیدم ولی دوس نداشتم بمیرم اما الان نه سخت میگیرم نه چیزی برام اهمیت داره دیگه. 

من واقعا از مرگ نمیترسم ❤

پذیرفتن یا نپذیرفتن تغییری تو مرگ ایجاد میکنه بهتره بش فک نکنم  دست خداس

پذیرفتنش تغییر تو مرگ ایجاد نمیکنه اما تغییر تو زندگی آدم ایجاد میکنه

منم قبلا بهش فکر نمیکردم اما با فوت اطرافیانم خیلی بهم تلنگر زده شده که این اتفاق برای همه هست یک روزی نوبت خودمم میرسه و دیدم اصلا دوسش ندارم و ازش ترس دارم و همین ترس زندگیمو تاثیر قرار داده بنظرم اگر آدم کنار بیاد و بپذیره زندگی براش قشنگتره 

ممنونم عزیزم قبلش دنیا برام با ارزش بود و همه چی رو سخت میگرفتم ولی الان نه قبل اون نمیترسیدم ولی د ...

درسته که فوت عزیزتون خیلی دردناک و سخت بوده ولی خیلی باعث تکامل روحتون شده 

اینکه نمیترسین و دنیارو سخت نمیگیرین خیلی عالیه بنظر من اینجوری زندگی تغییرات مثبتی داره

حالت سبکی و بی خیالی یجور رها بودن حس خوبیه

انشاالله ۱۲۰ ساله باشین

مممنونم علاقه ای به عمر زیاد ندارم

مخصوصا مجموعه چند تا بیماری خود ایمنی  اصلا سن زیاد چیز جالبی نمیشه برام

ولی بچه هام رو بزرگ کنم ازدواج کنن 

و البته مادر پدرم هم داغ من نبینن که داغ فرزند وحشتناکه

البته قبل اینکه افتاده و نیازمند پرستار بشم......

چقدرم دارم شرط می‌گذارم واسع مردن انگار دست خودمه

درسته که فوت عزیزتون خیلی دردناک و سخت بوده ولی خیلی باعث تکامل روحتون شده  اینکه نمیترسین و د ...

دقیقا همینه من قبلا به شدت استرسی بودم الان اینقد خونسردم که نگم برات. لذت میبرم دیگه از زندگی ❤

مممنونم علاقه ای به عمر زیاد ندارم مخصوصا مجموعه چند تا بیماری خود ایمنی  اصلا سن زیاد چیز جال ...

هیچ چیز قطعی نیست

شاید سال دیگه خبری از هیچکدوم از بیماریها نباشه

خیلی آدما تو اوج سلامتی کامل مردن

عمر دست خداست اما مرگ واقعیت زندگیه هممونه اگرچه هر مراسم ختمی که میریم جوریه برامون که انگار این اتفاقا فقط واسه اطرافیانه جوری اشک میریزیم و گریه میکنیم انگار ما عمر نوح داریم😂

این چیزاش واقعا برام عجیبه ها،و خیلیا هم بهش فک نمیکنیم میگیم اووووه کو تا مرگ فعلا زنده ایم و این اشتباه بزرگیه