2777
2789

من شدیدترینشو داشتم

الان بهترم

نمیدونم چرا بهترم ولی... شاید چون افسردگیم کم رنگ شده

راهکار براش میخونم که اماده باشم چون خودم تنهام همیشه ولی اگه شما کسی رو دارین میتونم یه چیزی براتون بفرستم که بفرستین براش که کمکتون کنه

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85

من دارم 

اولش آگاهی نداشتم که چیه نه من نه همسرم که متأسفانه باعث می‌شد فاصله ی حملاتم کم باشه و متأسفانه مدتش طولانی چون همسرم با دیدن حالم عصبی میشد که تو چته بیا بریم دکتر منم تو اون حال بدم میگفتم من دارم میمیرم دکتر نمیام 

خلاصه چند بار نوار قلب گرفتیم و گفتن قلبم سالمه 

یبار اتفاقی تو اینستا یه دکتر روانشناس درموردش حرف زد بعد درموردش خودم تو گوگل زدم 

برای درمانش هم وقتی دچار حمله میشم همسرم شروع میکنه باهام شوخی کردن یا با گفتن جملات عاشقانه و بغل و نوازش آرومم میکنه 

الان تقریبا ۵ ماه میشه خداروشکر دچار حمله نشدم آخرین حمله هم یادم میاد زیر ۵ دقیقه و خیلی کم بود 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی توی حملات پانیک وجود داره اونم اینه که تو نذاری اون حمله و اون حس ها به تو غالب بشن که با خودت بگی وای من الان میمیرم و از این دست حس ها 

باید سعی کنی حواست رو پرت کنی و اطرافیانت رو آگاهی سازی کنی که بدونن موقع وقوع حمله چه کاری بکنن یا نکنن...

یا من شنیدم بعضیا با خوابیدن حمله رو کنترل میکنن 

من خودم وقتی همسرم بغلم میکنه دیگه کم کم شدت حمله کم میشه

من دارم  اولش آگاهی نداشتم که چیه نه من نه همسرم که متأسفانه باعث می‌شد فاصله ی حملاتم کم باشه ...

شما از تنها بودن و تنهایی بیرون رفتن یا سفر نمیترسی؟ من بعد از چند وقت ما پانیک گرفتم اینجوری هم شدم

ببین یه چیزی توی حملات پانیک وجود داره اونم اینه که تو نذاری اون حمله و اون حس ها به تو غالب بشن که ...

من وقتی همسرم یا خونوادم هستن خوبم . معمولا تنهایی اینجوری میشم یا سرکار که تو اتاق تنهام و تو خودمم. از جاده و سفر هم میترسم فکر میکنم جایی گیر کردم

ممنون میشم . منم چند ساله درگیرم . همش سرکار حالم بد میشه .

چه چیزی باعث بروز حمله‌ت میشه ... این خیلی مهمه که بدونی 

من مثلا عصبانیت های همسرم که خیلی بد عصبی میشه و چیزی میشکنه و داد و فریاد میکنه و متأسفانه ترس از رابطه چون واژینسموس داشتم یه دوره ای و به شدت وحشت میکردم که نکته بدش بیاد نکنه بره با کس دیگه ای و افکاری که باعث می‌شد از ترس زیاد دچار حمله بشم 

ولی خب وقتی برای همسرم توضیح دادم اونم کم کم یاد گرفت چطوری رفتار کنه

من وقتی همسرم یا خونوادم هستن خوبم . معمولا تنهایی اینجوری میشم یا سرکار که تو اتاق تنهام و تو خودمم ...

فوبیای فضای بسته ینی باعث میشه اینطوری بشی؟؟؟

وای چقدر سخت و وحشتناکه بنظرم تنها باشی موقع پنیک

بنظرم سعی کن دلیل ترست رو همون زمان حمله تند تند روی برگه بنویسی اینطوری راحت تر میتونی باهاش کنار بیای و درضمن حواست هم پرت میشه

ممنون میشم . منم چند ساله درگیرم . همش سرکار حالم بد میشه .

پنیک اتک توی جاهایی که آدم‌ها تحت فشارن زیاده(مثلا توی خوابگاه، توی زمان امتحانات دانشگاه، توی جاهای شلوغ،توی هواپیما و حین مسافرت، توی برهه های حساس مهاجرت و...)
من توی یک سال گذشته خیلی خیلی زیاد با پنیک اتک های متوالی مواجه شدم و مطمئنم شما هم مواجه شدین. میخوام چند تا نکته رو بگم چون ندونستن اینا و رعایت نکردنشون خیلی اوضاعو بدتر کرده جلوی چشم من.

۱.پنیک اتک چه شکلیه؟
بطور ساده، شما می‌بینید که یک نفر که ناراحته، مضطربه، گریه میکنه، رنگش پریده، یا حتی بنظر هیچیش نیست، و بوم، یهو صدای نفس کشیدنش تغییر می‌کنه. یهو تنفسش خیلی تند تند میشه، یا یهو حبس میشه نفسش و تک نفس داره. گاهی تعادلشو از دست میده یا گیج میشه. رنگش میپره؛ معمولا صدای تنفسشون بلندتر از معمول میشه و لرزش در اندام هاشون مشاهده میشه. ممکنه در یکسری موارد خاص و با بیماری‌های همراه، تشنج هم مشاهده بشه.

اگه یکیو دیدیم که پنیک اتک کرده چیکار کنیم؟
اون بنده خدا داره فکر میکنه که الان میمیره. یعنی مرگو جلوی چشمش میبینه.(هرچند واقعا قرار نیست هیچ اتفاق جدی ای براش بیوفته.) پس:
1.دورشو شلوغ نکنید.
2. سر و صدا رو از اطرافش کم کنید.
3. ازش سوال الکی نکنید. معمولا نمیتونه جواب بده و بدتر می‌شه.
4. آروم بخوابونیدش.
5. شروع کنید خیلی با ریتم آروم اما صدای بلند از یک تا ده بشمارید و داد بزنید سرش که با شمارش شما نفس بکشه. اعداد رو پیچیده نکنید. از یک به ده و از ده به یک برگردید.
6.دو دور که نفس کشید، اگر بهتر شد، قطعا بیمار پنیک اتک داشته و رو به بهتر شدنه. اگه تشنج وجود داشت یه چیزی مثل کارت بذارید بین دندوناش تا زبونشو قطع نکنه، بخوابونیدش و زنگ بزنید به اروژانس. اگه قلب درد وجود داشت و بیحالی شدید، احتمالا بیماری قلبیه، زنگ بزنید به اورژانس و ماساژ قلبی بدید.
7. اگه بهتر شد معمولا در لحظه نیاز به پزشک نیست ولی وقتی خوب شد و تونست گوش بده، طرفو تشویق کنید بره روانپزشک. خیلیا بخاطر یهویی زیاد شدن پنیک اتک هاشون توی یه برهه زمانی، خودکشی میکنن.
8. کنار طرف بمونید، تا صدای تنفسش عادی نشده بهش چیزی ندید. اگه ریت ضربان قلبش و صدای تنفسش عادی شد، آروم آروم یکم بهش آب بدید فقط و تاکید کنید تا یک ساعت هیچی نخوره چون ممکنه بالا بیاره.
9. بعد از عادی شدن تنفس، کمی مالش آروم کمر و شونه های طرف خیلی حالشو بهتر میکنه. اگه بهتون اجازه داد اینکارو بکنید.
10. پروسه اصلی بین 2 تا 10 دقیقه حدودا طول میکشه ولی اگه وقت دارید نیم ساعت پیش طرف بمونید تا پنیک اتک بعدی و متوالی رخ نده.
11.بعد از اینکه بهتر شد و ترس رفت، میتونید یه موزیک مدیتیشن آروم بذارید و بازم تمرین تنفس کنید تا مطمئن بشید حال فرد خوبه. بگید درکش می‌کنید ولی تشویقش کنید در اولین فرصت بره یه اورژانس روانپزشکی.

_اگه خودتون دچار پنیک اتک میشید یا قبلا شدید، به اطرافیانتون، همکاراتون، هم اتاقی/هم خونه هاتون اطلاع بدید لطفا.

این زیاد به درد من نخورد چون کسی رو ندارم که بهش بگم ولی شما به اطرافیانتون بگین

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
فوبیای فضای بسته ینی باعث میشه اینطوری بشی؟؟؟ وای چقدر سخت و وحشتناکه بنظرم تنها باشی موقع پنیک بن ...

من همیشه تنهام:( راه حلی داشتین بگین

راه حل های خودم اینان:

خودمو بغل میکنم یا یه پشتی چیزی و فشار میدم

میزنم روی شونه هام که هوشیار بمونم و دچار حالت تجزیه ای نشم

هی تکرار میکنم که این پنیکه و قرار نیست بمیرم

نفس هام رو میشمرم تا انقباض بدنم کمتر بشه

البته خیلیی جوابگو نیست ولی از هیچی بهتره

من همیشه تنهام:( راه حلی داشتین بگین راه حل های خودم اینان: خودمو بغل میکنم یا یه پشتی چیزی و فشار ...

جوابگو نیست چون بنظرم تمرکزت روی حمله‌س 

حواست رو به چیزهای دلخواه و مطلوب پرت کن ..

مثلا تو گوشیت ویدئوی طنز نگاه کن یا به خاطره‌ی خوب فک کن 

اون لحظه زنگ بزن با دوستت بگو بخند من چند بار امتحان کردم جلوی حمله رو گرفت 

دوستی ندارم آخه