2777
2789

چرا یک دسته پیدا شدن که هر توهینی دلشون میخواد میکنن کسی هم پاسخگو نیست امثال همینا بابت بیان نظر شخصی خودم بدون توهین فقط یرای ابراز نگرانیم بابت کم ابی کاربری سال ۸۹ام رو. تعلیق کردین سکوت کردم ولی دیگه سکوت نمیکنم چرا فقط یه عده حق نظر دادن دارن؟اینم یه نمونه از هزاران نمونه

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو که زرتی تعلیق میکنن  

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

منم باهات موافقم

نی نی یار انتظار داره کسی بیاد توهین کنه ما سکوت کنیم.

یه کاربری دیگه داشتم که چون یه نفر بهم توهین کرد و من نی نی یارو تگ‌میکردم منو یه هفته تعلیق کرد.

گفت چرا با تگ‌کردنِ مکرر من دامن زدی به دعوا

نی نی یارِ ۵ بود

این دیگه چه مدلشه من اصلا راضی نیستم به این مدل رفتار.

پس چیکار کنیم وایسیم نگا کنیم بهمون توهین کنن.

تازه وقتی هم تگشون‌میکنی خیلی خیلی دیر میان.

اینجا پر از ادمای بی اعصابه که هر توهینی میکنن،ماهم والا حوصله ی توهینشنیدن‌نداریم‌که نی نی یار هارو‌تگ میکنیم وگرنه خودمون میتونیم طرفو بشوریم پهن کنیم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

منم باهات موافقم نی نی یار انتظار داره کسی بیاد توهین کنه ما سکوت کنیم. یه کاربری دیگه داشتم که چو ...

دقیقا هزارتا فحش و. نفرین میکنن نی نی یار توقع سکوت داره اونا پابرجا ولی ماها که دفاع میکنیم باید تعلیق بشیم

من تاحالا چند بار برای کسانی که فحاشی جنسی کردن گزارش زدم اون پستشونو اما خبری نبود

نه انگار خودمون باید دست بهکار بشیم. قانون فقط برا ماست. دیگه گزارش نمیزنم تا حالا سعی داشتم مودب باشم ولی منم میشم مثل خودشون انگار گزارش برا اونا بی فایده اس

منم باهات موافقم نی نی یار انتظار داره کسی بیاد توهین کنه ما سکوت کنیم. یه کاربری دیگه داشتم که چو ...

نگم براتا همین پنجه ی بار با ی کاربر بحث  هم نداشتمم الکی الکی نفرین و نمیدونم بچه دار شی بچت بمیره و این چرتاااا 

نی نی یار تگ کردم هیچ ب هیچ ب چپشم نگرفت 

براش متاسفمم حلال نمیکنم نی نی یار هارو اصلااا😏😏😏

نگم براتا همین پنجه ی بار با ی کاربر بحث  هم نداشتمم الکی الکی نفرین و نمیدونم بچه دار شی ...

حالا کافیه یک کلمه بگین وای فلان چیزو گرون خریدم به سرعت نور تعلیق میشی