2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و لکه بینی توروخدا بیاید بنظرتون لا گزینیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 65 پست
عزیزم چند روز عقب انداختی؟ سابقه عقب انداختن داشتی؟

اره ولی چندماه ی بار زیاد عقب ننداختم 

ولی اینبار علائم بارداری داشتم 

بار اول بعد ی ساعت بار دوم بعد نیم ساعت بار سوم بعد ده دقیقه هاله صورتی انداخت مگه میشه ک مثبت نباشه 

الانم خونریزی گرفتم گفتم بزار بیبی چک بزنم ببینم هی خط میندازه دوباره خط کم رنگ انداخت

ممکنه باردار باشم؟ داره سقط میشه😭😭😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه نتونستم سر کار بمونم برگشتم خونه  بنظرت برم آزمایش خون بدم الان نشون میده ک هستم  ...

اره عزیزم برو آزمایش بده یه آبمیوه شیرین بخور آروم بشی خیلی استرس داری 

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

برای منم دقیقا روز ۳۵ سیکل لکه بینی قهوه ای داشتم، فکر کردم پریود اومده! جالب اینجاست همون روز بی بی چک زدم منفی شد!!!!! دیگه مطمئن بودم باردار نیستم 😁 فکر کردم عقب افتادن پریودم بخاطر تنبلی تخمدانمه!

دیروز که می‌شد روز ۴۷ سیکل آز دادم

امروز فهمیدم باردارم😊

ایشالا شما هم بارداری💋

سلام عزیزم نتیجه ی آزمایشت چی شد ؟

سلام گلم ولا اومدم دکتر آزمایش برام ننوشت کیت هارو نگاه کرد گفت اینا منفی هستند پریود شدی

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

برای منم دقیقا روز ۳۵ سیکل لکه بینی قهوه ای داشتم، فکر کردم پریود اومده! جالب اینجاست همون روز بی بی ...

مبارکت باشه عزیزم 

من رفتم دکتر آزمایش نگرفت ازم گفت پریود شدی انشالله ماه های بعدی 

فقط برام دعا کن ماه های دیگه نتیجه بگیرم

اره عزیزم برو آزمایش بده یه آبمیوه شیرین بخور آروم بشی خیلی استرس داری 

آزمایش نگرفت ازم گفت کیت هات منفی هستند خودت پریود شدی 🥰

سلام گلم ولا اومدم دکتر آزمایش برام ننوشت کیت هارو نگاه کرد گفت اینا منفی هستند پریود شدی

من نذر صلوات دارم عزیزم برای شما هم دعا میکنم ان شاالله هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد برات عزیزم 

باید استراحت مطلق کنی تا تشکیل قلب بعدش دکتر بهت شیاف امپول میده. دکتر بهم گفت هشت هفته برو سونو قلب ولی من شش هفته و چهار روز افتادم به لکه بینی رفتم سونو گفت قلبش تشکیل شده رفتم دکتر شیاف امپول داد قطع نشد استراحت مطلق برام داد

نگرانی از همه بدتر اثر میذاره بسپارخدا

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

خب خواهر..دیوونه..چرا نمیری آزمایش؟

همین غردا برو آزمایش،اگر مثبت شد،اگر تونستی همون فردا دکتر پیداکنی که هیچ.اگر نه شیاف پروژسترون بگیر استفاده کن.

من الان 4ماهمه،هم سراین بچم،هم اون یکی،لکه بینی داشتم.سراین یکی حتی خونریزیم داشتم.ولی خب مشکلی نبوده و با شیاف حل شده

آزمایش نگرفت ازم گفت کیت هات منفی هستند خودت پریود شدی 🥰

اشکالی نداره انشاالله ماه بعد خبر بارداریتو میدی بهمون

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

من نذر صلوات دارم عزیزم برای شما هم دعا میکنم ان شاالله هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد برات عزیزم 

ممنونم عزیزم🙏💖

اشکالی نداره انشاالله ماه بعد خبر بارداریتو میدی بهمون

انشالله الانم دیگه روز ۱۲ سیکلمم و باز این ماه اقدام میکنم انشااله که جواب میگیرم