2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و لکه بینی توروخدا بیاید بنظرتون لا گزینیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 65 پست
خب خواهر..دیوونه..چرا نمیری آزمایش؟ همین غردا برو آزمایش،اگر مثبت شد،اگر تونستی همون فردا دکتر پیدا ...

اخه خونریزی مثل پریود شدید بود البته فقط ۲روز بود بعدم ۳و۴روز لکه و بعد پاک شدم و امروزم که ۱۲ سیکلمه از دیروز هی کمردرد دارم ومثل دیونه میگم یعنی باردارم با اینکه پریود شدم😐

و الانم باز دارم اقدام میکنم ولی نمیدونم چرا کمر درد گرفتم 

مشکل خاصی ندارم خداروشکر

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

باید استراحت مطلق کنی تا تشکیل قلب بعدش دکتر بهت شیاف امپول میده. دکتر بهم گفت هشت هفته برو سونو قلب ...

مبارکت باشه عزیزم خداکنه صحیح و سالم به دنیا میاد

وضعیتمون فرق میکنه شما فهمیدی که بارداری ولی نمیدونم هی باردار بودم یا نبودم الانم که پریودیم تموم شده ۱۲ سیکلم همش کمر درد دارم 

پریودمم مثل دفعه های قبلی نبود ۲روز خون بود قطع شد و بعدم لکه

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بی بی چک مثبت دارم دعا میکنم نذر میکنم منفی باشه.  چون  ۱۷سالمه سنم کمه دعا میکنم. بچه ...

عزیزمم سنت کمه بچه نمیخوای درست و حسابی جلوگیری کن 

من ۲۴سالمه دارم اقدام میکنم بعضی وقتا باز با خودم میگم نکنه هنوز برای بچه داری کوچیک باشم😂 البته شرایط و آدما با هم فرق دارن 

الان آخرش چی شد باردار بودی؟ 

انشالله الانم دیگه روز ۱۲ سیکلمم و باز این ماه اقدام میکنم انشااله که جواب میگیرم 

انشاالله عزیزم .تاپیک بارداری زدی حتما تگم کن بیام شریک شادیتون بشم 😍

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

انشاالله عزیزم .تاپیک بارداری زدی حتما تگم کن بیام شریک شادیتون بشم 😍

چشم حتما