2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و لکه بینی توروخدا بیاید بنظرتون لا گزینیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 65 پست
من ک بارداریام همیشه اینجوری بوده

من الان خونریزی کردم 😔😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

این بیبی چک سومم دیروز صبح زدم بعد یکی دو دیقه اینجوری شد . ولی الان خونریزی کردم😔🥲

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به رنگ بیبی چک احتمال زیاد باردارین ولی هنوز خیلی زوده،و این لک ممکنه لانه گزینی باشه،دراز ب ...

لانه گزینی فقط لکه داره؟ ممکنه خونریزی هم بکنی ولی باردار باشی؟ 

من چند ماه پیش پریود ۵ روز عقب افتاد ۳تا بی بی چک زدم هرسه حاله داشت روز ششم پریود اومد گفتن بارداری ...

بنظرت برم دکتر؟ یا اگه خونریزیم  کمتر شد برم؟ 

منم بی بی چکام از شنبه اینجوری بود و امروز پریود شدم😭😭😭😭

تو بیبی چکم شانس نداریم 😂😅😭

این بیبی چک منفیه شماهم الان پریود شدین

اخه ۳بار اینجوری شد 

قبلا اصلا هاله هم نمینداخت برام 

تازه خیلیا بودن با ی هاله کمرنگ تستشون مثبت بوده 

ولی دیگه کار خداست

تستم الان عکسشو میزارم نگاش کنید  همین الان رفتم دسشویی خونریزی کردم فکر کنم هی باردار نبودم😭 ...

غصه نخور عزیزم اگر باردار هم نباشی اینکه پریودت عقب افتاده هم علامت خوبیه برای آماده شدن بدن برای بارداری 

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

من الان سر کارم اگه بعدظهر خونریزی بگیرم دوباره برم؟ 

خونریزی و لکه بینی اصلا دلیل برای سقط نیست خیلیا توی بارداری خونریزی شدید هم داشتن ولی بچشون سالم بود

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

غصه نخور عزیزم اگر باردار هم نباشی اینکه پریودت عقب افتاده هم علامت خوبیه برای آماده شدن بدن برای با ...

ممنونم ک دلداری میدی عزیزم

خونریزی و لکه بینی اصلا دلیل برای سقط نیست خیلیا توی بارداری خونریزی شدید هم داشتن ولی بچشون سالم بو ...

من دیگه نتونستم سر کار بمونم برگشتم خونه 

بنظرت برم آزمایش خون بدم الان نشون میده ک هستم 

یا مثلا بودم بعد افتاده

۲بار ازم خون اومد ولی لخته نبود