2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین برا خودم چی بخرم ؟😅

416 بازدید | 34 پست

نمیدونم خودمو ببرم یه رستوران خوب یا یه کافی شاپ یا کادو بخرم برا خودم انتخاب سختیه بین این سه تا بنظر شما چیکار کنم ؟ 😂😂

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادو

اونم فکر بدی نیست 😂 حالا عروسک اژدها ندارم اژدها بخرم و شکلات یا برم از این محصولات مراقبت پدستی بخرم ؟

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 
آفرین خوشم اومد، همه خانوما باید خودشونو دوس داشته باشن👏🏻👏🏻🌹

پس چی .. 😃😃

من که خودم عاشق کافی شاپم به شوهرم گفتم کادو نمی‌خوام بریم با هم کافی شاپ حالا ببینم میریم یا نمیریم 😍☕☕🍰🍰🍨🍨

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

چیزی که دوست داری تجربه کنی شهربازی کیف میده مثلا🤭

نه شهربازی نمیتونم میترسم 😂😂 بعد اونجا تنهایی حال نمیده 😅 ولی بهش فکر میکنم شاید برم بازیای سبک مثل ماشین و اینا .. ایده باحالی بود 

من میرم برای خودم لباس زیر بخرم😁😁

وای چه عالی برا خودت شکلات قلبیم بخر :)