یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کدوم بچه بعد عروسی میگه غذاش بد بود لباسش بد بود ارایشش بد بود سالنش بد بود
همه ی بچه ها میگن عروس خیلی قشنگ بود
و این بزرگ تر ها هستن که بعد عروسی میگن غذاش بد بود یا ارایشش خوب نبود
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
والا چطور دلشون میاد یعنی این مراسم ها می خواند بیان برقصن بقیه فقط ببیننشون اصلا شادی بقیه واسشون م ...
من تو مراسمای عروسی اذیتی از طرف بچه ها نمیبینم
نمیدونم چشونه
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
اینا اقیلت خودخواه هستن که فقط ادای احترام به عقاید رو درمیارن
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
منم اصلا نمیبینم بچه منکه خجالتی چسبیده ب من اون شیطونا هم تو راهرو اینان
منکه مجردم ولی اگه یه زمانی همچین چیزی توی کارت عروسی ببینم صد در صد نمیرم
و مطمئنم کل خاندانمم نمیرن از خاله و دایی گرفته تا عمه و عمو😂