moon_shadow_ مدیر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 593 عنوان تو دانشگام خیلی خیلی تنهام دوست صمیم با یکی دیگس | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست چقد تنهایی بده دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه 1402/11/24 | 00:03 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8277 چقد جوابتون منطقیه متاسفانه حس میکنم من خیلی ضعیفم که اینقد دوست دارم دیگران به م اهمیت بدن تا حدی طبیعیه عزیزم ادما دوست دارن دوست داشته بشن و معقول دونسته بشنولی اتفاق هایی باعث شدکه دیگه الان احساس نیاز به هیچ کس نکنمتو دانشگاهم تنهام همیشهلزش احساس ناراحتی نمیکنمفکر میکنم ار نظر دیگران من خیلی ادم خشکی باشمولی برام مهم نیست انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
moon_shadow_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 593 تا حدی طبیعیه عزیزم ادما دوست دارن دوست داشته بشن و معقول دونسته بشن ولی اتفاق هایی باعث شد ... بااینکه کوچکتری و عاقل تری دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8277 بااینکه کوچکتری و عاقل تری قربونت فقط عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشخودتو دوست داشته باش و به خودت بزس انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻