2777
2789
تنها باش درستو بخون  در واقع ادم وقتی تنها باشه ذهنش بازتره بهتر به اهدافش فکر وعمل میکنه تجر ...

آخه خیلی سختمه 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
بخدا رفتار بدی ندارم ما سه تا دوست بودیم اون دونا صمیمی تر شدن 

میدونم رفتارت بد نیس میگم‌که همینو جذاب تر کن 

زیاد بهشون پیام نده کارایی که میکنی رو نگو

به همه لبخندبزن(فقط دخترا) با عزیزم و گلم و اینا صحبت کن 

رو صدات کار کن اعتماد به نفستو ببر بالا همچنین درستو خوب کن

بذار بقیه خودشون جذبت بشن

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوف بابا دوست و رفیق بازی جیه تو دانشگاه  سرت به کار خودت باشه گور بابای بقیه

نمیشه اونا هی هر هر میخندن از اولم منم شانس نداشتم 

ببین من با یکیشون پارسال خیلی صمیمی تر بودم ولی انگار جذاب نیستم زود دوستامو از دست میدم بخدا دختر بدیم نیستم ولی انگار چیزی ندارم 

میدونم رفتارت بد نیس میگم‌که همینو جذاب تر کن  زیاد بهشون پیام نده کارایی که میکنی رو نگو به ...

نمیتونم واقعا نقش بازی کنم 

آخه ما سه تا بودیم دیگ ترم ۴رم‌کجا دوست میاد هرکی اکیپ خودشو داره

نگو اینجوری خودت شروع کن با چند نفر حرف بزن یه جوری هر جا میرن باهشون برو وارد بحثا شو یهو میبینی گرم گرفتی 

خودت دست به کار شو 

سلام به همه شما دوستان عزیز  منم مدتیه تنهام ولی از تنها بودنم ناراحت نیستم چون انسان تو تنهای ...

میشه راهنماییم کنی چطور من از این عذاب نجات پیدا کنم 

راستش نمیدونم چرا انقد نچسبم ...شوهرم میگه تو با هیچکی نمیسازی..نمدونه انقد بدبخت و بی سر زبونم..از ...

بخدا همش شانسه دوست من به شدت پرخاشگره خیلیم حرف نمیزنه ولی این یکی عین پروانه دورش میچرخه من کلی بهش محبت دارم ولی انگار با من بهش خوش نمیگذره 

نمیشه اونا هی هر هر میخندن از اولم منم شانس نداشتم  ببین من با یکیشون پارسال خیلی صمیمی تر بود ...

اونا که باهم هر هر میخندن یا باهم میرن بیرون 

چه مزیتی نسبت به تو دارن؟

کجای دنیا رو میتونن بگیرن؟

جز وقت تلف کردن چیکار می تونن کنن؟

میخوتی قبطه بخوری قبطه یه چیز خوب رو بخور 

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

اونا که باهم هر هر میخندن یا باهم میرن بیرون  چه مزیتی نسبت به تو دارن؟ کجای دنیا رو میتونن ب ...

چقد جوابتون منطقیه متاسفانه حس میکنم من خیلی ضعیفم که اینقد دوست دارم دیگران به م اهمیت بدن