2777
2789
عنوان

مشكل من و خانواده شوهرم ، بياين لطفا نظرتون رو بگين

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 57 پست
اون ميگه به درك كه نيومدن  ولي خانواده من و فاميلام همه اومدن و خانواده ام همه تعجب كردن از رف ...

برات مهم نباشه

من بودم زنگ نمیزدم

یه جورایی داری التماس میکنی بیان دیدنتون

هم خودتو کوچیک میکنی هم بچتو

من احمق براي خودشون بهترين كادو بردم. زنگ زدم و احوالپرسي كردم 

تو خوبی خودتو نشون دادی و اونا بدی خودشون رو 

بی اهمیت باش و بگذر تا بگذرد

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من كلا بي سياستم نميدونم چ رفتاري صحيح هست 

خداروشکر کن نیمدن وگرنه میومدی تاپیک میزدی بچمو اذیت میکنن  همش خونمونن و ... خوب بود؟

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

منم ميخوام تو پيام به پدرشوهرم بگم 

من میگم نگو . چون ممکنه برای زنش بخونه . شوهر خاله ی من برای زن اکبیریش میخوند اونم زرزر میکرد چیزی نگو .فوقش پیام بده عکس بچه رو بفرست بگو بابایی نمیای ببینی منو .شاید زن عفریته ش چیزی گفته زن شوهر خالم دروغ می‌بافت دختر خالم جمعش کرد الان آدم شده

سکوت بهترین جوابه

الان اون انتظار داره تو ناراحت و عصبانی یه عکس العملی نشون بدی

ولی هیچی نکو بزار بسوزه

احساس میکنه زنگ زدن یا نزدنش برا کسی مهم نبوده

چرا باید ازش ناراحت باشی؟؟  ولش کن بابا

من احمق براي خودشون بهترين كادو بردم. زنگ زدم و احوالپرسي كردم 

اشکال نداره بزار به پای شوهرت بگو بخاطر اون بردم ولی دبگه تکرار نکن و به شوهرتم غر نزن بنده خدا قطعا خیلی ناراحته از این موضوع

نه شما دیگه نه زنگ بزن و نه پیام بده

ببین خودش کی میخاد بیاد

هر چی دیرتر بهترررر😁چون تو زبونت درازتر میشه

ولی با تندی حرفی نزن، هروقت اومدن بگو اینقدر دلم گرفته بود هر روز چشمم به در بود و ....خلاصه با این قبیل چس ناله ها خودتو عزیز کن

نه اینکه بیای دعوا و پرخاش کنی اونم بدتر گارد بگیره

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
وقتش مثلا كي ؟ 

همینجوری که خونه اونا هم اتفاق یا خوشحالی مهمی افتاد زنگ بزن خیلیییی صمیمی با پدر شوهرت حرف زدن و تبریک گفتن دیگه جای بحثی نمیمونه

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

منم بچم بدنیا اومد نه بیمارستان اومدن نه دیدن بچه ام ،  مادرشوهرم توی بارداری بهم زنگ نزد و بعد شنیدن خبر بارداریم تبریک نگفت  منم بهش زنگ نزدم این شد که برای بیمارستان هم نیومدن تا اینکه بچم شش ماهه شد و همسرم با پدرم صحبت کرده بود که درسته مادرم نادانی کرده اما این لجبازی بایستی یه جایی تموم بشه و پدرم با من صحبت کرد و قانع شدم برم خونشون ... اولا خیلی سرد و خشک برخورد کردند ، حتی حاضر نشدن تو صورت بچه نگا کنن ما هم بیست دقیقه نشستیم ‌‌‌‌و بعدش برگشتیم خونمون  . تو مسیر من خیلی گریه کردم و حالم گرفته شد ... اونا ماه بعد اومدن خونمون بازم بچه رو بقل نگرفتن ، همین باعث شد من ازشون متنفر بشم ... یه مدت حالم خیلی بده بود ، یه سری کلاس های خودآگاهی و مشاوره و ... رفتم بعد از یکی دوسال به این نتیجه رسیدم هیچ کسی تو دنیا ارزش اینو نداره که بخاطرش اعصابت رو خورد کنی ... هیچ وقت خودمو سبک نکردم که گله کنم و الان میگم خدا رو شکر که بزرگ گونه رفتار کردم

الان ارتباطمون در حد سالی دو یا سه بار دید و بازدید و یکی دوماه یکبار تلفنی صحبت کردنه... مادرش هیچ وقت به زبون بهم بی احترامی نکرد اما با حرکاتش ، بی محلی هاش میتونست حال منو بگیره و تا یکی دو هفته من توی ذهنم در حال دعوای خیالی با مادرش بودم ... اما الان دیگه هیچ چیزی نمیتونه منو ناراحت کنه 

شما هم اصلااااا به روش نیارید براتون اهمیت نداشته باشه ، یه روزی پشیمون میشه مثل خانواده همسر من 

سکوت بهترین جوابه الان اون انتظار داره تو ناراحت و عصبانی یه عکس العملی نشون بدی ولی هیچی نکو بزار ...

خيلي بدجنسه تا حدودي موفق شده خواهرشوهرم ميگه چون بابام هميشه تو خونه از تو تعريف ميكرد كلا هر كي مثلا جلو پدرشوهرم بگه فلاني دست پختش خوبه پدرشوهرم ميگفت ولي به پاي عروسم يعني من نميرسه يا فلاني خوبه اسم منو ميبرد وبي الان اصلا پدرشوهرم به زور جوابمو ميده ☹️