2777
2789
عنوان

خانومای خیاط یه لحظه میاین؟

694 بازدید | 13 پست

سلام شبتون بخیر میخواستم بپرسم نظرتون درباره شغل خیاطی چیه درآمدش خوبه؟ من تازه میخوام شروع کنم میترسم بعدا پشیمون بشم می‌خوام برم چرخ صنعتی و سر دوز بگیرم هزینش زیاده کسایی که این کار رو دارید راضی هستین؟

خیاطی و طراحی لباس الان شده حکم خوانندگی ده سال پیش هرکی از ننه باباش قهر میکنه میره مزون میزنه😂😂 ...

نه من متاهلم دنبال یه شغل تو خونه میگردم خیاطی به نظرم رسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی دست خداست، بعضیا کارشون میگیره البته دوخت خوب و تمیز خیلی مهمه. شغل سختیه در کل ولی درآمد داری.  

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

روزی دست خداست، بعضیا کارشون میگیره البته دوخت خوب و تمیز خیلی مهمه. شغل سختیه در کل ولی درآمد داری. ...

میخوام کار برش زده از تولیدی بیارم ولی کسی نیست ازش مشاوره بگیرم

یه کی از آشناها تو کار خیاطی هست خانه دار هم هست پارکینگ خونه رو کارگاه کرد خیلی راضیه

من هم موقعیتشو دارم از همه لحاظ فقط از درآمدش میترسم چون باید برم چرخ صنعتی و سردوز بگیرم میگم حالا که هزینه میکنم درآمد داشته باشه

میخوام کار برش زده از تولیدی بیارم ولی کسی نیست ازش مشاوره بگیرم

من تجربه ندارم خیاط هم فامیل و دوست و آشنا دیدم که زنانه دوز بودن. تولیدی نمیدونم چطوریاست اون سختتره از نظر من. چون تعداد میدن به اندازه ی تعداد پول میدن که نسبت به کار و زمان درآمدت کمه ولی دیگه دنبال مشتری نمیری.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

سلام  کانال اموزش خیاطی زدم بصورت 

رایگان ، دوست دارم همه کسانی که علاقه به

خیاطی دارند ولی شرایط کلاس ندارن از هنری

که دارم بهره مند بشند

خوشحال میشم دعوتم رو بپذیرید😍

لطفا لینگ کانال ما رو به دوستانتان معرفی کنید🙏

مبتدی وارد شو خیاط تحویل بگیر 👗

لینگ کانال روبیکاست 👇🏻

تو امضام هست 

ارتباط با ادمین👇🏻

@Museviiiiii

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl