2777
2789
عنوان

اونایی که بوتاکس زدن

493 بازدید | 19 پست

خانوما اونایی که بوتاکس زدن برای بالا بردن ابرو ابروتون حدودا چند میلی بالا تر رفت 

و اینکه تاثیری روی پف پلکتون داشت (حتی اگه خیلی کم تاثیر داشت بگین )🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ممنونم از راهنماییتون 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کارم تزریق بوتاکس هست بوتاکس تاثیری نداره واسه پف پشت پلک  ولی ابروها رو لیفت می‌کنه&n ...

یه سوال وسط بین ۲ تا ابرو رو میشه با بوتاکس بالا برد 

چون من هر چی دیدم فقط هشتی ابرو بالا رفته بود 

ممنونم پس راهی جز بلفاروپلاستی ندارم 

من افتادگی پلک دارم دکترگف زیر ۳۰سال سراغ هبچ عمل زیبایی نرو گف بعد۳۰یا۳۳ بلفارو پیشنهاد میکنم 

حتماپیش کسی بذو ک دنبال پول ومنافعش نباشه

خدایا شکرت
من افتادگی پلک دارم دکترگف زیر ۳۰سال سراغ هبچ عمل زیبایی نرو گف بعد۳۰یا۳۳ بلفارو پیشنهاد میکنم  ...

اره متاسفانه زیر ۳۰ میگن دوباره افتادگی میاد 

بلفاروپلاستی هم ۹۰ درصد ممکنه جای بخیه بمونه

یه سوال وسط بین ۲ تا ابرو رو میشه با بوتاکس بالا برد  چون من هر چی دیدم فقط هشتی ابرو بالا رفت ...

بین ابرو منظورت اون جایی هست که پیوند ابرو هست ؟

اگه اونجا رو میگی نه بالا نمیره فقط اگه خط داشته باشه از بین می‌ره و باعث میشه نتونی اخم کنی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg