2777
2789
عنوان

تو سن ۲۵سالگی ۲تا بچه دارم بنظرتون این سن مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 36 پست

خب راستش یه مقدار زوده از نظر من ولی شما دیگه انتخاب کردی و نمیشه تغییرش داد 

و البته مهم اینه خودت رو فراموش نکنی و فقط درگیری بچه داری و خونه داری نباشی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا امروز سر کلاس دانشگاه هیچی کس نمیدونست یهو صدا گریه یه نوزاد در حد چند ثانیه اومد 

مامانه با کودک ۳۲ روزه اومد سر کلاس و همه ذوق زده حتی خود استاد رفت بالا سرش 🥺😍🐣 

یه جوجه ناز و کوچولو بود ، مامان بچه ۲۲ سالش بود و بچه اولش ۱ سال و ۸ ماهه و بچه دومش بود 

هرکسی رو خدا براش یه زمان بندی در نظر گرفته با آرامش پیش برو و از لحظه به لحظه زندگیت لذت ببر و درگیر دیر و زود بودن نباش گلم ♥️

ببین هرکی هدفش فرق داره شماازدواج کردی بچه دارشدی میخاهی بری تحصیل

یکی میگه درس میخونم بعد میرم سرکار بعد ازدواج میکنم

من یکی را دیدم شوهرش پزشک بودد بعد زود ازدواج کرده بود بچه هاش۷ساله بودن بعد کنکور داد هدفش پزشکی بود و قبول شد 

الان کلی دختر تحصیلکرده شاغل بالای 30 سال هستند ناراحت اند از این که شوهر ندارند و مجرد موندند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم الان شما بچه دوم داری، برای الان به بعد برنامه داشته باش برای توسعه فردی برای والدگری ادامه تحصیلت هم که خودت برنامش چیدی یکم سخته با دوتا فسقلی ولی برنامه ریزی کن خوشبخت و موفق باشی عزیزم

۳۱ سالمه مجردم شاید نتونم نظر درستی بدم باتوجه ب شرایط شما ولی خودم ۲۵تا۳۵سال رو مناسب ازدواج میدونس ...

من ۳۳ ازدواج کردم، ۳۴ اولین دخترمو خدا بهم هدیه داد، برای بچه دوم خوردیم به چالش، خواهرانه میگم برای بچه ۳۵ به بالاخیلی دیر، تجربه یه مادر که دو بار بخاطر ستدروم داون مجبور به سقط شده، تنها دلیل که دکترها پیدا کردن ، سن بالام بودش فقط

من ۳۳ ازدواج کردم، ۳۴ اولین دخترمو خدا بهم هدیه داد، برای بچه دوم خوردیم به چالش، خواهرانه میگم برای ...

درسته ممنون تجربه اتون رو گفتید بدن ها مختلفه.در کل تمایلم ب بچه ۲۰درصده حقیقتش.راه های دیگه هست سرپرستی و..دغدغه ام بچه نیست حقیقتش🙂

ببین هرکی هدفش فرق داره شماازدواج کردی بچه دارشدی میخاهی بری تحصیل یکی میگه درس میخونم بعد میرم سرک ...

دقیقا همینه

دوستم ۲۵سالشه درسشو تموم کرده فعلا درگیر کار پیدا کردنه و فعلا نتونسته 

بعدم درگیر اینه ک اگه شغل پیدا کنم و باردار بشم میخوام چیکار کنم 

خودشم دوست نداره ک کس دیگه بچه اشو بزرگ کنه 

میگه خودم میخوام ک بزرگش کنم ولی با وجود شغل فک نکنم بتونه

من ۳۳ ازدواج کردم، ۳۴ اولین دخترمو خدا بهم هدیه داد، برای بچه دوم خوردیم به چالش، خواهرانه میگم برای ...

ببخشيد یه سوال

اگه خدانکرده بچه سندروم داون باشه تشخیص میدن؟

و سقط میکنند؟

ممنون ازت

الان بچه سالم دارین؟

دقیقا عزیزم 

تو آشناهای ماهم یه همچین چیزی پیش اومده و دلیل فقط سن بالای مادرهست 

بهترین سن برای بچه اوردن سن ۲۰تا ۳۰ساله

خوب بالاخره مامیخواییم ک بچه رو بیاریم 

بهتره ک تو بهترین سن باشه و دغدغه ب وجود نیاد