2777
2789
عنوان

تو سن ۲۵سالگی ۲تا بچه دارم بنظرتون این سن مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 36 پست

من ۲۹ سالمه ‌و ۳ تا بچه دارم خیلی دوست داشتم و دارم ادامه تحصیل بدم ولی هنوز موفق نشدم بنظرتون دیر نیست برا ادامه تحصیل چون الان دخترم ۱۲ سالشه و از پس خواهر و برادر کوچکترش برمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۹ سالمه ‌و ۳ تا بچه دارم خیلی دوست داشتم و دارم ادامه تحصیل بدم ولی هنوز موفق نشدم بنظرتون دیر ن ...

پدر کلیه جهان

تو ۳۳سالگی تصمیم گرفت ک درس بخونه 

فقط کافیه ک خودت بخوای و شروع کنی هیچوقت دیر نیست

ببخشيد یه سوال اگه خدانکرده بچه سندروم داون باشه تشخیص میدن؟ و سقط میکنند؟ ممنون ازت الان بچه سا ...

اگر عدد ان تی بالا باشه، احتمال سندروم داون هست، که وقتی امینوسنتز بدی، اون با درصد خیلی بالا میگه که هست یا نه، پزشک قانونی هم مجوز میده و تو بیمارستان هم میتونی بری سقط کنی.

من خداروشکر یه دختر دارم که اولین بچه ام بود، این دو تا که سقط کردم بعد دخترم بودش

دقیقا عزیزم  تو آشناهای ماهم یه همچین چیزی پیش اومده و دلیل فقط سن بالای مادرهست  بهترین ...

الان خیلیا میگن عمه من ۴۰ زایمان کرد، خالم ۶۰ زایمان کرد، بله ، درسته، دروغ هم نمیگن، ولی یک در هزار هم میشه مثل من.

پس به قول شما طرف که بچه میخواد پس بهتر زودتر اقدام کنه. ولی در کل زندگی ها فرق داره، من خودم ۳۳ تازه ازدواج کردم.

ان شالله برای همه خیر و سلامتی باشه