2777
2789
عنوان

خواهرم معتاده،چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 56 پست
هردودیپلمه ان.شوهرش کشاورزه و باغ داره، هزینه موادشو میده بالاجبار،میگه بخاطر پول کاردیگه ای نکنه

ان شاالله خدا کمکشون کنه ان شاالله خواهرت اراذه قوی به ترک کسب کنه براشون ایت الکرسی میخونم عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طریق دوستان نابابش

واسه این سن خیلی بعیده تحت تاثیر دوستان قرار بگیره . سنی هست که به هر حال خوب و بد رو قشنگ میدونستع و با آگاهی بنظرم انتخاب کرده . یه موقع سن نوجوون و یا جوون  بیست و خرده ای و....درگیر میشه و لی ایشون سنشون خوب بوده واسه درک مسائل 

واسه این سن خیلی بعیده تحت تاثیر دوستان قرار بگیره . سنی هست که به هر حال خوب و بد رو قشنگ میدونستع ...

کلا از بچگی خصلتهای پسرونه داشت.به روحیاتش میخورد کارای خلاف،شخصیت ضداجتماعی داشت

دوسدارم عکس العمل و رفتارشوهرشو بدونم

منم همینطور

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
منم همینطور

گفت بنده خدا تهدیدش کرده بچه ها رو میده به بهزیستی گفتم بازم مرد بوده هر کی بود تهدید به طلاق میکرد

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

اون الان یک بیماره اعتیاد دیگه خانواده و بچه و عض و اینارو کلا از یاد آدم میبره.دیگه جز مواد هیچی برای خواهرتون مهم نیست. الان حتی بچه هاشم بگیرن بازم اهمیت نداره. من احساس میکنم شوهرش هم اعتیاد داره. وگرنه هیچکس با یه زن معتاد نمیتونه ادامه بده. به نظرم شما حداقل بچه هارو نجات بدین. بیارید پیش خودتون پیش مادرتون زندگی کنن. اونا هم تا چندسال دیگه طفلکا معتاد میشن. الان قهر شما کارساز نیست اون اصلا براش قهر شما اهمیتی نداره. ترک کردن هم کار خیلی سختی هست کم هستن کسانی که بتونن تا اخر پاک بمونن. .شما فقط در حال حاضر به فکر بچه ها باشید نذارید اونا هم تو این منجلاب گیر کنن.خواهش میکنم 

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
ازینحرفا گذشته،مواد قسمتی از مغزشو تخریب کرده

عزیزم خدا کمکش بکنه از همه بیشتر واسه مادرت ناراحت شدم . خدا به دل مادرت صبر و تحمل بده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادروقتی بچه اشو اینطور میبینه مشخصه چه حالی پیدا می‌کنه اون خواهر ، امروز بجای رسیدن به مادرت ، اونطور زحماتشو کف دست مادرش می‌ذاره. 

اون الان یک بیماره اعتیاد دیگه خانواده و بچه و عض و اینارو کلا از یاد آدم میبره.دیگه جز مواد هیچی بر ...

مادر و پدر پیر بالای۷۰سال چطور نوزاد شیرخوار بزرگ کنن؟حرفاتون منطقیه ولی توواقعیت عملی نیست

گفت بنده خدا تهدیدش کرده بچه ها رو میده به بهزیستی گفتم بازم مرد بوده هر کی بود تهدید به طلاق میکرد

ادم تو کار خدا میمونه چقدر مرده تو این زمانه نامرد

زمانه ای ک اکثریت مردها بی دلیل بهانه میگیرن یا خیانت میکنن اسیر همچین زنی شده

اسی اجباری همتون با شوهرش دس ب یکی کنین ببرینش کنگره ۶۰ تا شیش ماه هم نزارید بیاد بیرون ب شرفم قول میدم سالم بر میگرده درسته هزینه داره شیش ماه اونجا باشه اما می ارزه

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡