2777
2789
عنوان

خواهرم معتاده،چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 56 پست

ترک اعتیاد خیلی سخته اعتیاد سر هر چیزی..... از نزدیک شاهد بودم که فقط یه مدتی ترک کردن دوباره برگشتن واقعا سخته من نوعی از اعتیاد رو تجربه کردم اعتیاد به بودن یه شخص خاص که برای خیلیها چرته اما من نتونستم ترکش کنم علی رقم خواستن..... حتی کسایی که اعتیاد به خوردن دارن هم غذا نخوردن سختترین کار ممکنه به نظرم طردش نکنید.... پدر من ۲۰ ساله اعتیاد داره و من عاشقانه دوسش دارم خیلی جاها از خودش به خاطر بچه هاش گذشته خیلی حامی و ... بوده در حالی که شاید یه پدری که حتی سیگارم نکش اینشکلی نباشه.... اعتیاد به معنی بدردنخور بودن اون ادم نیست هنووز میشه با ادم معتاد در ارتباط بود و هیچ اسیبی بهتون نزنه به همدیگه سخت نگیرید.

اون الان یک بیماره اعتیاد دیگه خانواده و بچه و عض و اینارو کلا از یاد آدم میبره.دیگه جز مواد هیچی بر ...

شوهرش از طرف دادگستری دوبار تست اعتیاد داد تانوزادو بهش تحویل دادن.تحویل خواهرم ندادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترک اعتیاد خیلی سخته اعتیاد سر هر چیزی..... از نزدیک شاهد بودم که فقط یه مدتی ترک کردن دوباره برگشتن ...

ظاهرش چی؟ظاهرش تکیده و لاغر و استخونی شده،دندوناش قهوه ای و زرد .کجاببرم نشونش بدم بگم این خواهرمه؟؟؟

اوناهم مثل من طردش کردن و قهرن.یه برادر دارم که اونم مثل من و مادرم دهسال پیرشد سر این قضیه

ان شا...خدا کمکش بکنه . از لطف خدا نباید ناامید شد . ان شا...یه روزی بیایی خبر خوش تو اینجا بذاری و مارو هم تگ بکنی . بازم ناامید نشید در پی راه حل های بروز و نوین باشید که چطور میشه ترکش داد . 

شوهرش از طرف دادگستری دوبار تست اعتیاد داد تانوزادو بهش تحویل دادن.تحویل خواهرم ندادن

خب حداقل با همفکری شوهرش بچه هارو نجات بدین. دیدم مادرایی که معتاد بودن بچه ها هم تو سن ۷،۸سالگی معتاد شدن

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
مادر و پدر پیر بالای۷۰سال چطور نوزاد شیرخوار بزرگ کنن؟حرفاتون منطقیه ولی توواقعیت عملی نیست

خب همون بهزیستی به نظرم باز بهتر از موندن پیش این مادره. حداقل جاشون امن هست. یا مولا پیش مادربزرگ پدریشون اگر توانایی شو دارن. بالاخره ازون محیط دور کنید.واقعیت بگم خواهرتون دیگه نابود شد البته انشالله خدا کمک کنه برگرده به پاکی. اما شما بیشتر بجای خواهرتون به فکر بچه ها باشید

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن

چرا آدم معتاد باید اجازه ی باردار شدن داشته باشه؟ چرا یه قانون سفت و سختی نیست که جلوی این قضیه رو بگیره؟ هم به جنین توی شکمش آسیب زده هم یه عمر زندگی بچه هاشو نابود می‌کنه

چه مرد چه زن معتاد حق بچه دار شدن نباید داشته باشن حالا این خانم اول معتاد شد بعد رفت باردار شد؟ شوهرش عقل نداشت جلوشو بگیره؟ واقعا سقط بهتره تا توی این شرایط بچه دار شدن

کاش یه معجزه بشه...کاااااش

سلام براش استغفار کن مطمئن باش ترک میکنه تجربه هایی خوندم در مورد اعتیاد که با همین ذکر استغفار خوشبختانه ترک کردن امتحان کن از طرف خودت برای خواهرت روزانه ۱۰۰۰ تا ذکر استغفرالله بگو

اگه خواستی تجربه بچه هارو بخونی تو لینک کانال تلگرام رو براتون میزارم