2777
2789
عنوان

خواهرم معتاده،چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 56 پست
چرا همسرش باهاش مونده ؟چرا بجای جدایی میخواد بچه ها رو رها کنه ؟خیلی عجیب هست 

خودمونم تعجب میکنیم چرا باخواهرم مونده.اونم دلش واسه بچه هاش میسوزه، ولی بنظر خودماهم عجیب هست.من خیلی نمیشناسمش،بعد اعتیادخواهرم ازدواج کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید بازم برام سواله شوهرشون و خواهرتون تحصیلکرده هستن؟شاغلن چه طوری خواهرتون پول موادشو تهیه میکن ...

هردودیپلمه ان.شوهرش کشاورزه و باغ داره، هزینه موادشو میده بالاجبار،میگه بخاطر پول کاردیگه ای نکنه

خودمونم تعجب میکنیم چرا باخواهرم مونده.اونم دلش واسه بچه هاش میسوزه، ولی بنظر خودماهم عجیب هست.من خی ...

عزیزم شاید میخاد بترسونه و یه انگیزه بده بهش. مسأله ای بوده  که  خواهرتون رو آزارش داده و به سمت مواد رفته یا واسه تفنن و... 

خودمونم تعجب میکنیم چرا باخواهرم مونده.اونم دلش واسه بچه هاش میسوزه، ولی بنظر خودماهم عجیب هست.من خی ...

خواهرت درامد داره؟

شوهره میدونسته چرا گرفتش؟

خرج عملشم شوهره میده؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بله،دقیقا همین هست

عزیزم بنظرم روانشناس یا روانپزشک بهش می‌تونه کمک بکنه و صد البته اول خودش . بنظرم  متاسفانه شما زیاد نمیتونید کمکش بکنید چون تا خودش هم نخاد ، اتفاق خاصی نمیتونه بیفته. 

خواهرم درامد نداره،شوهره پول میده ، میگه چاره ندارم.پول نداشته باشه میره سراغ کاردیگه واسه خرج عملش

ای بابا

از کجا و چطور درگیر شده؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜