۶سال ازمن بزرگتره و ۳۸سالشه،دوتاپسر دوساله و یکماهه داره.۵ساله که اعتیاد پیدا کرده ،همه چی مصرف میکنه.ازوقتی فهمیدم باهاش قطع رابطه کردم.دارم با اشک اینارو مینویسم.دلم براش پر میکشه، واسه بچه هاش ولی چه کنم باهاش قهرم.باوجود قهر بودن دوبار کل هزینه کمپ رفتنشو دادم ولی وقتی از کمپ برگشت دوباره مصرف کرد. ماخانواده بسیار باآبرویی بودیم و هستیم ،این یدونه خواهر مارو بیچاره کرد و به خاک سیاه نشوند.شب نیست که خوابشو نبینم،شب نیست که بیادش گریه نکنم.شمابگید چه کنم؟
پ.ن: شوهرش کاملا سالمه و معتاد نیست.مطمعنیم.اونم از پس خواهرم برنمیاد.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
شوهرشم مستاصله،تهدیدش کرده ترک نکنی بچه هارو تحویل بهزیستی میدم
ببخشید بازم برام سواله شوهرشون و خواهرتون تحصیلکرده هستن؟شاغلن چه طوری خواهرتون پول موادشو تهیه میکنه؟خدا بهشون کمک کنه خدا به بچه ها نگاه کنه،بازم دم شپهرش گرم تهدیدش میکنه بچه ها رو تحویل میده اگه هر کی دیگه بود تهدید به طلاق میکرد