2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم نگهش دارم

491 بازدید | 37 پست

تصمیم‌ گرفتم نگهش دارم چون از عوارض قرص های سقط میترسم، چون قرص های سقط قانونی پیدا نمیشن...

چون از ساکشن جنین میترسم 

میترسم بجه نیفته و ناقص بشه 

یا خودم ناقص بشم...

تصمیم گرفتم نگهش دارم با اینکه الان یک پسر یک سال و نیمه دارم و از نظر روحی آمادگی یک بچه دیگه رو ندارم...

تصمیم گرفتم نگهش دارم ...

امیدوارم اتفاق های خوبی بیفته 

امیدوارم مهرش به دلم بیفته 

امیدوارم حوصله و صبر کافی داشته باشم برای بزرگ‌ کردن دو تا بچه...

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه اتفاقا بچت تنها نیست دیگه بچه ها بزرگ تر که بشن کلافه میکنن آدمو انقد ک میگن باهام بازی کن ... یه هم بازی واقعا نیازه براشون

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

کار خوبی کردی ❤️

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خیلی خوبه اتفاقا بچت تنها نیست دیگه بچه ها بزرگ تر که بشن کلافه میکنن آدمو انقد ک میگن باهام بازی کن ...

ممنونم از انرژی مثبتت❤

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤