2777
2789
عنوان

داستان خیانت نامزدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27464 بازدید | 270 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بعد اصلا مشخصه واسه هم مهم نبودن و نیستن  از طرف تعریف کردنش و مشخصاتی که گفت مشخصه طر ...

اومده خاستگاری😐 ما عقد نکردیم 

واقعا تو نمیترسی بقیه رو انقد راحت قضاوت میکنی؟ امیدوارم تو زندگیت به جایه من قرار بگیری و بعدش یکی همینطوری قضاوتت کنه.. سر درد شدم انقد حرف بی ربط زدن بعضیا مثل تو 

من مدل حرف زدنم همینطوریه چون چت میکنم عادت ندارم کتابی بخام بنویسم :/ الانم تایپکو میبندم 

خب چون اینجا حرف نمیزنیم و من کلا مدل تایپ کردنم اینطوریه  شما ک لحن منو نمیدونی و بله خوشحالم ...

چه ربطی به قسمت و خواست خدا داره .

اتفاقا اعتقاد دارم . ولی جالب میدونی کجاست من به فرض با کسی که دوسش دارم در ارتباط باشم ولی هیچکدوم تلاشی نکنیم برای ازدواج .گاهی میبینی یکی فوت میکنه و... 

اینا رو میگن قسمت نبوده نه اینکه تلاش نکنین

لحن هر فرد متفاوته ولی شما کلا انگار بابت این موضوع خوشحالی.  و واست مهم نیست اون .  صدرصد ادمی که خیانت میبینه تا چند وقت ناراحته و گریه زاری

اسی من از صفحه اول بودم عکستو ندیدم ای خدااا همش تقصیر شوهرمه داشتم براش میوه پوست میکندم ک بخوره و ...

اینجا خیلییی پر بازدید شده صبر کن من ببندم این تایپک رو عزیزم بعدا قول میدم تایپک بزنم عکس بذارم بدون آرایش 

فعلا بذار حذف شه این تایپک 

اومده خاستگاری😐 ما عقد نکردیم  واقعا تو نمیترسی بقیه رو انقد راحت قضاوت میکنی؟ امیدوارم تو زن ...

والا وقتی نصف تاپیک چنین حرفی میزنن مشحصه مشکل از توعه مشکل تایپ نیست مشکل احساسی نبودن و عاشق نبوون طرف واست کلا بعد خیانت و قبل خیانت مهم نبود واست

دقیقا بعد اصلا مشخصه واسه هم مهم نبودن و نیستن  از طرف تعریف کردنش و مشخصاتی که گفت مشخصه طر ...

به نظرم ربطی به این چیزا نداره منو شوهرمم ۱۲سال دوست بودیم تازه امسال عقد کردیم 

حالا یکی یه مدت طولانی دوسته و تصمیم به ازدواج ندارن یعنی همو نمیخوان ؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg