2777
2789
عنوان

داستان خیانت نامزدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27454 بازدید | 270 پست
چه ربطی به قسمت و خواست خدا داره . اتفاقا اعتقاد دارم . ولی جالب میدونی کجاست من به فرض با کسی که د ...

دو هفته گذشته میخای هنوز گریه و زاری کنم؟ خب معلومه ک ناراحتم حتی رفتم دکتر و قرص اعصاب گرفتم اما زندگی ادامه داره 

ضمن اینکه مثلا من دقیق یادم نیس اما قرار بود اسفند سال پیش عقد کنیم حتی اونا زنگ زدن ب خونوادشون کفتن ک بیان خونه ی ما تا تاریخ بذارن 

یادم نیس دقیقا چه روزی بود اما میخورد ب ولادت یا نمیدونم یه چیزی از امام زمان که قسمت نشد . بعدم این آقا رفت موهاشو کاشت و کاشت مو ۶ ماه طول میکشه قرار شد بعدش ازدواج کنیم 

اینا دقیقا قسمته اتفاقا وشاید خدا منو دوسداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آدم ول کن من نیستتتت اصلا نیست ببین من بخاطر قیافم بخدا کلی خاستگار دارم اینم میترسه و اصن نمیذا ...

ولش کن عزیزم 

ب درد زندگی نمیخوره، خداروشکر کن ک الان همه چی رو شده 

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 

خیلی پسره نامرده ک با وجود داشتن تو چشمش دنبال بقیه س.

بدتر از اون مادرش ک چیزی نمونده بگه تقصیر توعه 😑

کلا به نظرم محلشون نزار و جدا شو و دیگه هم پیگیر نشو ک دختره کیه .

همینم ک فهمیدی خیلی خدا دوست داشته 

به نظرم ربطی به این چیزا نداره منو شوهرمم ۱۲سال دوست بودیم تازه امسال عقد کردیم  حالا یکی یه م ...

از چند سالگی دوست بودید!

ببین بستگی داره به ادمش . وقتی طرف ۲۰‌سالشه چرا ۵ سال صبر کنه وقتی طرف دیگه بزرگ شده ۲۰ سال و یا بیشتر سنشه فکر میکنم ۱ سال و نیم خوب باشه برای اشنایی 

از چند سالگی دوست بودید! ببین بستگی داره به ادمش . وقتی طرف ۲۰‌سالشه چرا ۵ سال صبر کنه وقتی طرف دیگ ...

۱۲سالم بود 

خوب من نمیگم باید یکی انقد دوستیشو طولانی کنه منظورم دوست داشتن بود که ربطش داده بودن 

حالا یکی دوستیشون طولانیه میان میگن اگه تو رو میخواست همون سال اول خاستگاری میکرد اصلا یه چیز بی ربطه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

اسی حق داری منم دقیقا درک می کنم بین دوراهی رفتن و موندن یعنی چی..

ولی خب بالاخره باید انتخاب کنی.یا چند ماه عذاب بکشی و فراموشش کنی،یا تا آخر عمر ناراحتی و عذاب بکشی.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

از چند سالگی دوست بودید! ببین بستگی داره به ادمش . وقتی طرف ۲۰‌سالشه چرا ۵ سال صبر کنه وقتی طرف دیگ ...

من ۲۲ سالم تازه دی تموم شد و والا فک کنم حتی بیشتر از ۵ سال هم شده اون متولد۷۲ هست اسفند ۷۲ 

خب چون من سنم خیلی کم بود😐  ضمن اینا ما اولش اصلا صمیمی نبودیم با هم ک بخایم ب ازدواج فکر کنیم بیشتر مثل دوتا دوستی بودیم که اون مراقب من بود 

اسی حق داری منم دقیقا درک می کنم بین دوراهی رفتن و موندن یعنی چی.. ولی خب بالاخره باید انتخاب کنی.ی ...

مطمن باش این رابطه کشش نداره چون دوست داشتن دیگه کافی نیست 

۱۲سالم بود  خوب من نمیگم باید یکی انقد دوستیشو طولانی کنه منظورم دوست داشتن بود که ربطش داده ب ...

بی ربط نیست واقعیته

شما استثنا بودین

۹۰ درصد پسرا پست تر از اونن که یه دختر ۱۲ سال از عمر و احساس و جوونیشو به پاشون حروم کنه

اخرش دختره رو رها میکنن

شما ادم خوبی به پستت خورده ولی همه خوب نیستن

{ خانم هستم }