2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا😍

2401 بازدید | 135 پست

معجزه ی خدا قسمت منم شد😍😍

اینم داستانش☺️

۱۲بهمن بی بی چک زدم و هاله افتاد باور نکردم گفتم دلخوش نکنم، ۱۴ بهمن دوباره بی بی چک‌زدم هاله پررنگ تر شده بود و من ذوق زده داشتم بال درمیاردم، رفتم ازمایش تیتربتا بعد از کلی انتظار جوابم مشکوک شد🥺

دوباره توکل، دوباره توسل و‌التماس ب خدا که تورو بهم بده😭😔

باید صبرکنم جانِ مادر تا تکلیفم مشخص بشه همه میگن زوده هنوز...کاش باشی فنچ من👶🏻

بلاخره امروز۲۳بهمن بعدازکلی انتظار سخت  و مقاومت های بابایی آزمایش دادم بعد سه ساعت گفتن  مبارکه! 

داری مامان میشی😍🤩

خدایا شکرت برای معجزه ات😍😍😍🙏

خودت دادی خودت هم برام نگهش دار🙏

فنچ کوچولوی مامانی خوش اومدی ب زندگیمون🐦

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا شکرت😍وایب خوبی گرفتم از تاپیکت

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

مادر بودن، زیباترین شادی  دنیاست و نمی‌دانی من امروز  به خاطر توچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام !

مادر شدنم مبارک🫀

خدایا شکرت بابت معجزه ات😍🙏

خدایا به حق بزرگیت قسمت میدم این حس وحال خوب نصیب همه ی منتظرا بشه انشالله دلتون شاد بشه❤️💙

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
مبارکههه 

ممنونم مهربونم💙