2777
2789

دوماه اقدامم  ماه قبل قبل موعدک رفتم ازمایش دوباره امروز قبل موعدم رفتم چرا نمی تونم صبر کنم، همش تو فکرمه، سرکار هستم یه بچه هم دارم اما این موضوع با داری تو مغزمه

اوووو

خونت تموم شدددددد

صب کن

اول بزار یه چند روز از موعدت که گذشت بیبی بزن 

۹۰ درصد مواقع بیبی دقیقه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه خیلی بده

سعی کن مقاومت کنی نری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اینجوری کار و برای خودتون سخت میکنین و همین باعث بروز خوره های ذهنی،افسردگی،بی قراری میشه،لطفا تو فازش نرو بدون احتساب اینک امروز چندمه دورمه رابطه داشته باش،بخدا سریع جواب میده

اوووو خونت تموم شدددددد صب کن اول بزار یه چند روز از موعدت که گذشت بیبی بزن  ۹۰ درصد مواقع ...

مثل خوره رو مغزمه  استرس کارمم هست، نمی تونم خودممو کنترل کنم  سر پسرم بار اول باردار شدم

مثل خوره رو مغزمه  استرس کارمم هست، نمی تونم خودممو کنترل کنم  سر پسرم بار اول باردار شدم

همین استرس بارداریتو عقب میندازه

رها کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اینجوری کار و برای خودتون سخت میکنین و همین باعث بروز خوره های ذهنی،افسردگی،بی قراری میشه،لطفا تو فا ...

چی‌ بگم هی با خودم حرف می زنم بی خیال باش… باز تو فکرمه

خدایی چه جور شما خودتون کنترل میکنید. من تو همه کارام بی صبرمم

چی‌ بگم هی با خودم حرف می زنم بی خیال باش… باز تو فکرمه  خدایی چه جور شما خودتون کنترل ...

عزیزدلم من خودم بی صبر و بی قرار عالمم،سر باردار شدن خودمو کشتم ک نشد،خدا شاهده اون ماه خودمو ب بیخیالی زدم ،ورزش،اصلاح سبک و اصلا دقت نکردم ببینم چندمه سیکلمه و دیدم باردارم،استرس هورمون مانع بارداریه

[QUOTE=328099326]عزیزدلم من خودم بی صبر و بی قرار عالمم،سر باردار شدن خودمو کشتم ک نشد،خدا شاهده اون ماه خودمو ب بیخی ...[/QUOTE

اوهوم کلا  این مدلیه وقتی  اصرار کنی نمیشه که نمیشه😁

عزیزم حداقل بزار نزدیک موعدت بشی چندبار بیبی چک بزن اگه بیبی چک چیزی نشون داد یا مشکوک بود بعد برو ازمایش 

من الان ۳۴ سیکلمم دوره هام بین ۳۰تا۳۴ هست 

بعد ی هفته هست بیبی چک میزنم هاله میندازه 

امروز بعد ۱دقیقه صورتی شد کلی هم علائم دارم هنوز نرفتم آزمایش میگم زوده بزارم چند روز دیگم رد بشه 😅😂

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

این عکس بیبی چک امروزم 

۲روز پیش زدم بعد ی ساعت هاله انداخت 

دیروز زدم بعد ۱۰دیقه انداخت 

امروز زدم بعد ۱و۲دیقه انداخت

ی بارم ۸روز پیش زدم منفی شد انداختم سطل زباله بعد ۲روز رفتم نگاش کردم دیدم هاله انداخته دیگه نمیدونم اون موقع کاذب بوده یا نه ولی کاری کرد مشکوک بشم و چند روز بعد ک پشت هم بیبی زدم اینجوری شدن. نظر شما چیه؟ 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

این عکس بیبی چک امروزم  ۲روز پیش زدم بعد ی ساعت هاله انداخت  دیروز زدم بعد ۱۰دیقه انداخت ...

واسه همینه از بیبی چک بدم میاد میگم اگه از موعدت گذشته برو ازمایش خیال خودتو راحت کن

واسه همینه از بیبی چک بدم میاد میگم اگه از موعدت گذشته برو ازمایش خیال خودتو راحت کن

آره ولا فعلا نمیتونم برم تا ۵شنبه 

صبحا سرکارم بعدظهرام ی آزمایشگاه داریم نمیگیره باید برم ی جای دیگه ک اونم نمی رسم