2777
2789

اگر تجربه دو تا بچه با اختلاف سنی کم دارید، ممنون میشم از سختی هاش و تجربه هاتون بگید 

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله اختلاف سنیشون؟  خیلی خسته کنندس؟

من دوقلوه ان خیلی اذیت میکنن 

ولی خواهرم یکیشون ۲ سالشه اون یکی تازه ب دنیا اومده خیلی اذیته

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
منم میخوام فاصلشون کم باشه ولی نمیدونم توان نگهداریشونو دارم یا نه. بچم الان یه ماهشه خیلی اذیتم

من توانایی مالیش رو دادم خدا رو شکر ولی از نظر روحی اصلا اما پیش رو ندارم 

خیلی داغون شده روحیه م‌

پسرم الان یک سال و نیمه هست

من دوقلوه ان خیلی اذیت میکنن  ولی خواهرم یکیشون ۲ سالشه اون یکی تازه ب دنیا اومده خیلی اذیته

مبشه از سختی های خواهرت بگی؟ 

الان‌پشیمونه ؟ 

منم میخوام فاصلشون کم باشه ولی نمیدونم توان نگهداریشونو دارم یا نه. بچم الان یه ماهشه خیلی اذیتم

چرا میخوای فاصلشون کم باشه؟ خودت به کنار دلت برا بچه اولیت نمیسوزه وقتی که اون تمام محبت و بغل مادرشو میخواد یه بچه دیگه میاد شریک میشه از اون کوچیکیش همه انتظار دارن درک کنه گذشت کنه چرا چون بزرگتره! حالا چند سالشه ۳ ۴ 

🤍🌱

من بیچاره شدم دوتا بچه ی بیش فعال دارم ، ۵ ساله که هیچ کس حتی مادرم مهمونی نیومده خونم، مبلامو جمع کردم تو انباری چون آنقدر از روش میپریدن کارشون به بیمارستان میکشید، اصلا نکن و دست نرن نمیفهمن😭 ، ۵ ساله همه ی درب ها قفله که دستشون لای درب نمونه چون خرجی میگم درو نکوبون نمیفهمن حتی تو مهمونی می‌رن درب اتاقا رو میکوبن و فاجعه😭 ۵ ساله ورودی آشپزخونه رو با چوب کلا بستم که نیان تو آشپزخونه و خودم باید از روی اون بپرم برم داخل😭 حسرت یه زندگی نرمال مونده تو دلم😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
من توانایی مالیش رو دادم خدا رو شکر ولی از نظر روحی اصلا اما پیش رو ندارم  خیلی داغون شده روحی ...

الان با بدونه بچه روحیه و اعصاب نداری با دوتا وای به حالت، مگه همه چی پوله

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

فاصله ی دختر پسرم دوساله چون دخترم اولی بود کمک دستم بود پوشک میاورد هرکاری داشتم اون انجام میداد عالی بزرگ شدند فقط خوشحال الان باهم دوتا دوستند از آب وگل درومدند تازه دخترم توی درسهای داداشش کمکش میکنه اگرفاصله سنیشون زیاد بود اینطور دوست نبودند این هم بگم این موضوع باید دختر اول باشه، وگرنه اگر پسرم اول بود میزاشتم تا بزرگ بشه بعد دومی رو میاوردم 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅