2777
2789
عنوان

چطوری حسابشو برسم؟؟؟؟

582 بازدید | 28 پست

الان دارم آتیش میگیرم فقط دنبال یه راه حلم که جبران کنم

عید مبعث سالگرد عقدم بود.ده ساله ازدواج کردم..و قرار شد توی خونه باغمون یه جشن خانوادگی بگیرم و تدارک مهمانی رو دادیم هزینه شام و کیک و مخلفات کلن شد ۳۰میلیون تومم..مهمان هام هم خانواده ی خودم و خانواده ی همسرم بودن که در کل ۳۰ نفر شدیم...من ۳تا جاری دارم فردا صب که کادوها رو باز کردم میبینم جاری بزرگم ۲میلیون پول داده .در صورتی که اون دوتا جاری هام نفری ۵میلیون  گذاشتن..الان من مگه بچم که ۲میلیون هدیه داده..واقعن نمیفهمم چرا اینکارو کرد

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

کادو گرفتن هم زوری شده ؟

چه پر توقعی

می خواستی مهمونی نگیری

مگه واسه پول جمع کردن ، مهمونی گرفتی ؟

تازه می خوای حساب شم برسی ، اوهوع ، چقدر پررویی

از کی تا حالا خرج مراسم رو مهمون باید جبران کنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا چقدر تو پر رو هستی

حتما توانش همین قدر بوده چقدره بچه وااا واااا

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

عزیز مهمونی نمی‌گرفتی می‌خوای خرج مهمونیتو از کادوهات در بیاری کادو دادن یه چیز اختیاریه توقع شما بیهود است یکم راجع به اخلاق خودت فکر کن و سعی کن اون رو تغییر بدی

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊

خدااا چه جور آدم های پیدا میشع 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
کادو گرفتن هم زوری شده ؟ چه پر توقعی می خواستی مهمونی نگیری مگه واسه پول جمع کردن ، مهمونی گرفتی ...

شما اگه بری مهمانی دو نفر هم باشید و هزینه ی شامت و کیکت که میزبان برات تدارک دیده نفری یک میلیون تومن باشه بعد شما روت میشه کمتر از اون پول شامت هدیخ بدی..بله توقع دارم چون من اینطور کادو ندادم 

شما اگه بری مهمانی دو نفر هم باشید و هزینه ی شامت و کیکت که میزبان برات تدارک دیده نفری یک میلیون تو ...

حتما بیشتر از اون نتونسته

باز خدا رحم کرد ۲ تومن رو داد و برابر جبران کرد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دو میلیون مگه کمه  من بودم دویست میدادم🗿

دویصد هدیه بدی؟؟بعد توی مهمانی نفری یک‌میلیون تومن شام و کیگ خوردین..روت میشخ واقعن؟

دیگه جشن ده سالگی بنده خدا باید چند سال کادو بده.؟بعدم تو این شرایط سی میلیون یکم اصراف نیست برای یک جشن سالگرد؟

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
دویصد هدیه بدی؟؟بعد توی مهمانی نفری یک‌میلیون تومن شام و کیگ خوردین..روت میشخ واقعن؟

خب شام و کیک مهمونی رو نمیخورم یه ساندویچ با خودم میبرم 😒  حالا دفعه بعد تلافی کن بذار وقتش برسه

با حیوانات مهربون باش🍀🌱🍃
دیگه جشن ده سالگی بنده خدا باید چند سال کادو بده.؟بعدم تو این شرایط سی میلیون یکم اصراف نیست برای یک ...

پولامون رو ورداریم بعد فوتمون بقیه بخورن؟؟؟واه این پول در اختیار ماس کع ازش لذت ببریم نه اینکه برده ی اون بشیم...