2777
2789
عنوان

دعا كنيد خدا جواب بديهاي خواهر شوهرم رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 50 پست
اصلا نميبينيشون؟ شوهرت چطور؟ كجايي هستن؟ 

اگر بیان  خونه دارن میرن خونه خودشون ما باید بریم خدمتشون دعوت کنیم اونا بیان اون اوایل میومدن که نمی‌گفتن تا روز آخر همینقد بی عاطفه جدیدا میگن ولی بازم یبار نهایت ببینیمشون 

۳تا خواهرشوهر و ۳تا برادرشوهرم خارجن شوهرم میره میبینشون و تماسم داره 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
كجايي هستن خاتواده شوهرت؟ براي من چقدر عجيب هست اين روابط به نظرت پيامم بهش خيلي بد بود يعني او ...

نبائو چیزی میگفتی بنظرم چون از هم دورید دلخوری ها بیشتر میشه بزارید خودشون پیش قدم بشن اگرمکلا از شما خوششون نمیاد که دیگه اصلا پیگیر نشید شمام 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطتو کاملا قطع کن

زنك زد در آينده جواب بدم؟

مثلا عيد به تلفن شوهرم يا خودم زنگ زد؟

خيلي از دستش ناراحت هستم. دفعه اولش نيست. شوهرم هم عين خيالي نيست . تقصير شوهرم هست اگر پشت من بود اينطور نميشد. 

ببين اين ٤ ماه پيش ٣ بار زنگ زدم جواب نداد بعد بهش پيام دادم و گفت سرش شلوغ بوده و فردا بهم زنگ ميزنه و اصلا نزد. شوهرم براي تولدش گفت منم حرف بزنم و من بهش گفتم نه و من براش پيام ميفرستم. ولي كاش نفرستاده بودم

مخصوصا من رو عصبي ميكنه. ببين اول تبريك گفتم ى نوشت مرسي و بعد من اين رو نوشتم و بيشعور فقط لايك كرده:

دعا كن يرش بياد از ته دل براش:

اختيار داريد. اين تولد ها و مناسبتها فرصتي هست كه تو اين دو روز دنيا از حال هم با خبر بشيم. با تلفن قسمت نشد تو اين چند ماه حرف بزنيم   و گويا خيلي مشغول بوديد و وقت نكرديد جواب تلفنم رو بديد. براي همين وظيفه دونستم پيام
بدم . خدا پدر و مادر اين  شبكه هاي اجتماعي رو بيامرزه كه كار همه رو راحت كرد  😍

نبائو چیزی میگفتی بنظرم چون از هم دورید دلخوری ها بیشتر میشه بزارید خودشون پیش قدم بشن اگرمکلا از شم ...

والا به ظاهر كه ميگن به شوهرم با خانمت مشكلي نداريم ولي با اين كارهاسون يعني دارن ديگه. چطور شوهرم زنگ ميزنه بهش جواب ميده و من رو نه

پس يعني با من مشكل دا ه. تو اين ٤ ماه يعني وقت نداشته؟

نبائو چیزی میگفتی بنظرم چون از هم دورید دلخوری ها بیشتر میشه بزارید خودشون پیش قدم بشن اگرمکلا از شم ...

اخه چيزي نميگفتم هم كه اون از دلم در نمياورد و اصلا يك ببخشيد بابت كارهاش نميگه

ترو خدا برام دعا كن خدا عدالت رو احرا كنه 

ايران رفتم دعوت كرد چي؟ عيد امسال زنگ زد شوهرم چي؟

برو فقط صحبت نکن

سلام و والسلام

زنگم زد نه خیلی خشک و ضایع حرف بزن نه خیلی تحویل بگیر فرض کن با یه غریبه که نمیشناسیش حرف میزنی

برو فقط صحبت نکن سلام و والسلام زنگم زد نه خیلی خشک و ضایع حرف بزن نه خیلی تحویل بگیر فرض کن با یه ...

اخه شوهرم كنارم هست كه. چطور مثل غريبه؟

خيلي دوست دارم مثل خودش تحويل نگيرم

يعني بعد چند ماه كه جوابم رو نداده نبايد طعنه ميزدم؟ ببين من همه راه ها رو امتحان كردم. به خواهر شو ...

طعنه نه.. رودرو یوقتی میدیدیش محترمانه تو جمع بهش میگفتی بخداا اونموقع قیافش دیدن داشت این تجربه خود من هست. 

و اینکه اونا میبینن شما پیگیری بیشتر طاقچه بالا میزارن الان بهترین روش بی محلی کردن هست بخدا حتا استوریاشونم نبین پیگیرشون نباش چنوقتی، مگه اینا نون و آبتو میدن که باعث شدن انقد ذهنت پریشون و درگیر شه؟ هیچ چیز و هیچکس ارزش اینو نداره سلامت روح و ارامشتو ازت بگیره. ب این فک کن خیلی از خانمای اینجا هر روووزززز درگیر خاهر شوهر و مادرشوهر و جارین این یه نعمت هست برای شما. و اینکه خداوند همه ی چیزای خوبو یجا ب ینفر نمیده همینکه همسرت مرد خوبی هس و صاحب فرزند و زندگی هستی خیلی خوبه و این مهمه. شاید حرفام شعاری بنظر بیاد ولی منی که سراپای زندگیم مشکله و از اولین حق زن بودنم محرومم(بچه دار نمیشم) بهت میگم.بیخیال دیگران، شما ذات مهربون و خونگرمی داری عزیزم❤

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ايران رفتم دعوت كرد چي؟ عيد امسال زنگ زد شوهرم چي؟

عزیزم دیر به دیر همو میبینید صحبت کن و مهربون باش مطمئن باش توی قلبش میمونه 

اخه چيزي نميگفتم هم كه اون از دلم در نمياورد و اصلا يك ببخشيد بابت كارهاش نميگه ترو خدا برام دعا كن ...

خیلی بهشون فک میکنی من همیشه کارای دیگران رو توجیه میکنم مثلا جد پدرشوهرم از کشور سمته قفقاز اومده برای همین توجیه میکنم سردیشون برای همینه و توی قلبم میبخشمشون 

عزیزم دیر به دیر همو میبینید صحبت کن و مهربون باش مطمئن باش توی قلبش میمونه 

به خدا مطمئن هستم قلب نداره. مگه ميشه فهميده من ناراحت شدم جواب تلفنم رو نميده و اينطوري فقط لايك كنه 

به خدا مطمئن هستم قلب نداره. مگه ميشه فهميده من ناراحت شدم جواب تلفنم رو نميده و اينطوري فقط لايك كن ...

الان وقت کردم کم تایپکاتو دیدم  میفهمم چی میکنی و ناراحتی ولی واقعا ذهن و روحت رو مسموم کردن من جای شما باشم اصلا حرف همسرم رو گوش نمیدم و یکسال یا دوسال کانل قطع ارتباط میکنم تا حالم خوب بشه