2777
2789
عنوان

دعا كنيد خدا جواب بديهاي خواهر شوهرم رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 50 پست
چه فرقي داره. شما كجا هستيد؟ من كانادا هستم

من بندرعباسم.. 

برا این پرسیدم ک بگم اگه حوزه ی خلیج فارسی میتونی کلی دوست و رفیق پایه بندری پیدا کنی 

اگه اروپا و امریکایی کلی سرگرمی و دیدنیای مختلف و کلاسای مختلف و همه چی هس جوری ک اوقاتت کامل پر بشه و فکر نکنی ب رفتارای بد. راستی با بچه هات حرف بزن عکس فامیلاشونو نشونشون بده (چقددر خوبه ک شما علاقه دارید روابط فامیلی حفظ بشه😍) همینقدر ک بدونن عمه و عموشون کی هستن بعدم بگو ک خیلی سرشون شلوغه.. یجوری بچه ها رو توجیه کن امــــــــــا.. هیچوقت منت خاهر شوهر و اینا رو نکش این پیامتم پر از طعنه و گلایه بود اگه دوست داری بچه با عمش صحبت کنه خیلی بی پرده پیام بزار سلام فلانی جان خوبی لطفا هر وقت سرت خلوت شد برام پیام بزار بهت تلفن بزنم با برادرزادت صحبت کنی دلتنگته. اینجوری مطمعن باش اون وظیفه خودش میدونه و تلفن میزنه. ولی دوستان خوب برای خودمون خیلی بهتر از خانواده ی شوهره😂😘

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نه ببین بی تفاوت باش من الان روابط خانواده شوهرمو بخودش سپردم پارسال خواهرشوهرم اومد ایران ....منم ب ...

باز خوبه باهات حرف ميزنه يا براي دخترت چيزي ميگيره. فكر كن من اين پيام رو بهش دادم فقط لايك كرده: براي تولدش پيام دادم تشكر كرد و منم در جواب گفتم.مخصوصا أ ميكنه كه من رو ناراحت كنه. دعا كن خدا جواب دل شكسته من رو بده

اختيار داريد. اين تولد ها و مناسبتها فرصتي هست كه تو اين دو روز دنيا از حال هم با خبر بشيم. با تلفن قسمت نشد تو اين چند ماه حرف بزنيم   و گويا خيلي مشغول بوديد و وقت نكرديد جواب تلفنم رو بديد. براي همين وظيفه دونستم پيام
بدم . خدا پدر و مادر اين  شبكه هاي اجتماعي رو بيامرزه كه كار همه رو راحت كرد  😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بندرعباسم..  برا این پرسیدم ک بگم اگه حوزه ی خلیج فارسی میتونی کلی دوست و رفیق پایه بندری پ ...

يعني بعد چند ماه كه جوابم رو نداده نبايد طعنه ميزدم؟

ببين من همه راه ها رو امتحان كردم. به خواهر شوهرم گفتم بچم دوست داره شما رو ببينه تصويري و گفت من بلدٍ نيستم در حالي كه خارج هست و خيلي هم خوب بلد هست. 

اصلا عاطفه ندارم. يعني به نظرت اينكه جواب تلفن من رو نداده يك ببخشيد نداره و بايد فقط لايك كنه ؟

دیگه‌کلا جوابشو نده ایران هم رفتی سلام احوال پرسی معمولی و خداحافظ زندگی همینجوری کلی سختی داره بر ...

ببين اين پيام من رو فقط لايك كرده عوضي :

اختيار داريد. اين تولد ها و مناسبتها فرصتي هست كه تو اين دو روز دنيا از حال هم با خبر بشيم. با تلفن قسمت نشد تو اين چند ماه حرف بزنيم   و گويا خيلي مشغول بوديد و وقت نكرديد جواب تلفنم رو بديد. براي همين وظيفه دونستم پيام
بدم . خدا پدر و مادر اين  شبكه هاي اجتماعي رو بيامرزه كه كار همه رو راحت كرد  😍

عزیزم منم خانواده شوهرم ازم دورن من ایران اونا خارج  خواهرشوهر منم گاهی اینجوری ولی خوب منم کا ...

خانواده شوهر من از اول اينطور بودن بدون اينكه من رو ديده باشن. اين أنصاف هست؟ اونوقت خودش از خانواده شوهر شانس اورده

باز خوبه باهات حرف ميزنه يا براي دخترت چيزي ميگيره. فكر كن من اين پيام رو بهش دادم فقط لايك كرده: بر ...

عزیزم ۴تاخواهرشوهرم دارم فقط یکیشون محبت میکنه  اونم سالی یبار بقیه اصلا حالشم نمی‌پرسن با بقیه همين رفتارو دارم اونام خارجن با یکی کلا قطع رابطه ام بایکی فقط عیدا یکی هم شوهرم بزور میبره خونش چون فقط این ایرانه در کل من خودمو کنار کشیدم ولی توی خونه اصلا پشت سرشون حرف نمیزنم اصلا چون ته قلبم بخاطر موفق بودنشون دوستشون دارم حس میکنم شمام اینطوریه بزارید رابطه بچه ها و اونا تووش شکل بگیره شما دخالت نکن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
عزیزم ۴تاخواهرشوهرم دارم فقط یکیشون محبت میکنه  اونم سالی یبار بقیه اصلا حالشم نمی‌پرسن با بقیه ...

من دخالت نميكنم ولي خيلي دوست داشتم كه بچم محبت ببينه از طرف خانواده پدريش

بيشعور چند ماه پيش سه بار زنگ زدم و گفت فردا بهت زنگ ميزنم و ديگه نزد.

اخه اين ارتباط هست؟

كاش تو خانواده شوهر من يكي خوب بود. به خدا هيچكدومشون خوب نيستن 

عزیزم ۴تاخواهرشوهرم دارم فقط یکیشون محبت میکنه  اونم سالی یبار بقیه اصلا حالشم نمی‌پرسن با بقیه ...

كجايي هستن خاتواده شوهرت؟

براي من چقدر عجيب هست اين روابط

به نظرت پيامم بهش خيلي بد بود يعني اون نبايد از دلم در مياورد؟

خانواده شوهر من از اول اينطور بودن بدون اينكه من رو ديده باشن. اين أنصاف هست؟ اونوقت خودش از خانواده ...

بخدا منم همینم حتی عروسی من نیومدن ولی عروسی خواهرزاده اش سال بعد اومدن 

یجوری رفتار میکنن انگار واسه جیزی زنگ زدم یا پول میخام 

منم قطع ارتباط کردم تازه با شوهرمم اینطوری بودن منکه محل ندادم تازگی با شوهرم خیلی خوب شدن با منم میخان ارتباط بگیرن ولی زیاد محل نمیدم چون همینکه با شوهرم رابطه دارن کافیه بنظرم بعضی آدما خیلی حساس بایدمراقب حرفات باشی همش سبک سنگین کنی منم حوصله ندارم دیگه دوری و دوستی راحتم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
بخدا منم همینم حتی عروسی من نیومدن ولی عروسی خواهرزاده اش سال بعد اومدن  یجوری رفتار میکنن انگ ...

اخه من نهايت بي احترامي ميبينم كه كسي جواب تلفن رو نده و حتي بروم ميارم جواب نده

به نظرم مخصوصا كرد كه من ناراحت بشم و گرنه من زن برادرش هستم و بايد بدونه خوشحالي من خوشحالي برادرش هست

انقدر بد جنس هست كه مخصوصا ميكنه و ميدونه من خيلي حساس هستم. 

از اول بي محلي كردن و من باهاشون حرف زدم و بدتر كردن

كجايي هستن خاتواده شوهرت؟ براي من چقدر عجيب هست اين روابط به نظرت پيامم بهش خيلي بد بود يعني او ...

اصالتشون ایرانی نیستن نمیتونم اینجا بگم ولی تهرانی ان ولی از سمته مادری یزدی ان شنیدم یزدی ها خسیس و خشکن البته شنیدم ولی مادرشون اینجوری بود با اینکه وضع مالی خوبی داشت و شاغل بود خیلی خسیس بود 

بعضیا اینجورین شما مشخصه دل پاکی داری ولی خوب سادگی و پاکی گاهی جواب نمیده