2777
2789
عنوان

دعا كنيد خدا جواب بديهاي خواهر شوهرم رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 50 پست
الان وقت کردم کم تایپکاتو دیدم  میفهمم چی میکنی و ناراحتی ولی واقعا ذهن و روحت رو مسموم کردن من ...

همين كار رو ميكنم. براي عيد هم مطمئن هستم به شماره شوهرم زنگ ميزنه و ميگه گوشي رو بده به زنت. ولي من ميگم مشغول هستم و خودم زنگ ميزنم

پيام هم بهم زد فقط لايك ميكنم مثل خودش 

الان وقت کردم کم تایپکاتو دیدم  میفهمم چی میکنی و ناراحتی ولی واقعا ذهن و روحت رو مسموم کردن من ...

باور كن خيلي بي عاطفه هستن. مگه ميشه حتي به بچه ادم هم كه بچه برادرشون ميشه حسي نداشته باشن

تقصير شوهرم هست. شوهرم هر كاري بكنه بازم هواشون رو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بندرعباسم..  برا این پرسیدم ک بگم اگه حوزه ی خلیج فارسی میتونی کلی دوست و رفیق پایه بندری پ ...

من براش اينجوري پيام دادم كه بچه ميخواد باهات حرف بزنه ولي زنگ نزده

اون يكي هم كه گفت من تصويري بلد نيستم

كلا خيلي بي عاطفه هستن 

باور كن خيلي بي عاطفه هستن. مگه ميشه حتي به بچه ادم هم كه بچه برادرشون ميشه حسي نداشته باشن تقصير ش ...

با شوهرت کاری نداشته باش اومدی ایران اصلا خونشون نرو تا بهت زنگ بزنن به شوهرت با سیاست بگو من روم نمیشه برم چون دعوتم نکردن اصلا ناراحتیتو بروز نده رفتی خونشون سنگین باش و کلا دیگه سعی نکن باهاشون حرف بزنی از حالا 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
با شوهرت کاری نداشته باش اومدی ایران اصلا خونشون نرو تا بهت زنگ بزنن به شوهرت با سیاست بگو من روم نم ...

خوب برم ايران مطمين هستم به شوهرم ميگه بياييد اينجا خونم. عيد زنگ زد چيكار كنم. ميخوام مثل خودش بنويسم فردا بهتون زنگ ميزنم و نزنم بهش 

خدا خواهرشوهر ۵۰ ساله مجرد بیکار منم لعنت کنه که زندگیمو به جهنم تبدیل کرده.اشکمو درآورده  امیدوارم آهم کمرشو بشکنه 😭😭 هر دعایی هم میکنم بدتر گردنش کلفت میشه چرااااا.

لعنتی چی از جون من میخواد آخه  مفت خور فضول