2777
2789
عنوان

من اوایل همین ماه عقدم بود حالا شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 55 پست
هر کی یه نظر میده به قول شما کوفتت میشه خرید

بخدااا فکر کن من از خرید عقد برگشتم تا شب موندم زیر پتو بیدار فکر میکردم پاشم ب مامانم اینا بگم پشیمون شدم و بهم بزنم آنقدر که اذیتم کرد این زن تو خرید . 

والا ما ۱۲ سال پیش تنهایی رفتیم .فقط خرید عقد مادرشوهر اومد باهامون ک کوفتمون کنه 😱🤣 عروسی و خرید ...

منکه تو عروسی خرید اصلا هیچی به سلیقه خودم نبود 

یه بار مادرشوهر نظر میده یه بار این خواهر شوهر یه بار اون یکی خواهرشوهر یه بارم مامانم یه بار دیگه هم شوهرم نظر میداد دیگه برا من وقت نمی شد اصلا نمیپرسیدن سلیقه تو چیه دوس داری چی بخری

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پدر و مادرها هم باید تو خرید عروسی باشند؟ عروس و داماد خودشون میرن خرید ولی از این جهت که توی عقد دوتایی با هم برید سفر بعضی فرهنگ ها بد میدونن بستگی به فرهنگ دور و بریهاتون داره

برا کوتاهیش خودت ببین ب شناختی ک باید رسیدی یا هنوز وقت میخوای 

برا خریدم میتونی ی چیزاییو اونجا بخری بسته ب قیمت و کیفیت ی چن تا هم بذاری همین حا با مامانت بری

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

مگه پدر و مادرها هم باید تو خرید عروسی باشند؟ عروس و داماد خودشون میرن خرید ولی از این جهت که توی عق ...

نه فقط از خانواده خودمون بد نباشه من به دور و بریها اهمیت نمیدم

منکه تو عروسی خرید اصلا هیچی به سلیقه خودم نبود  یه بار مادرشوهر نظر میده یه بار این خواهر شوه ...

ای بابا. همینجوری خرید کردین؟ نه من میگم باید نظرشون رو پرسید تا تصمیم خوب گرفت 

مبارک باشه. من هیجده سال پیش عروسی کردم کسی دنبالمون نیومد و همه گفتند برید با سلیقه خودتون خرید کنید .... الان که دیگه کسی همراه نمی‌بره . برو مسافرت و خوش باشید و خرید هم انجام بدید اگر کسی هم گله کرد بگو با هزینه خودتون دوباره برامون خرید کنید ما اصلا ناراحت نمیشیم .....

عزیزم شما چ خریدایی رو قراره اونجا انجام بدین؟

قطعا جهازو اینا که نیست 

یا وسایل گنده که نیست

اگه نگرانیتون اینجاس ک خریدو با پدرمادر انجام بدین میتونین جهازو اینجا باهاشون انتخاب کنی ک به دل نمونه.

چرا عزیزم؟

یک اخمی کرده بود که نگووو . من قدم ۱۶۷ . بعد لباس انتخاب کردم با پوزخند می‌گفت این برای قد بلند هاست واسه تو میخوره رو زمین 😤 سر کفشم قهر کرد چرا اینو ک من گفتم نمیخری . لوزام آرایشی محدود گرفتم بازم می‌گفت چه خبره و قهر کرد رفت بیرون مغازه و ...‌‌ 

ای بابا. همینجوری خرید کردین؟ نه من میگم باید نظرشون رو پرسید تا تصمیم خوب گرفت 

ن بابا بنظرم نظر خودت و شوهرت از همه مهم تره بدو ترکیه عشق و حال این فرصت دیگه هیچ وقت نصیبت نمیشه

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست