خریدهامون رو از اینجا نکنیم عید بریم ترکیه هرچی بخوایم یکجا خرید کنیم بعد رمضان هم عروسی بگیریم تمام. بنظرتون هم زود نیست و هم اینکه زشت نیست دوتایی بریم خرید اخه مادرم و پدرم نباشن؟
بخدااا فکر کن من از خرید عقد برگشتم تا شب موندم زیر پتو بیدار فکر میکردم پاشم ب مامانم اینا بگم پشیمون شدم و بهم بزنم آنقدر که اذیتم کرد این زن تو خرید .
والا ما ۱۲ سال پیش تنهایی رفتیم .فقط خرید عقد مادرشوهر اومد باهامون ک کوفتمون کنه 😱🤣 عروسی و خرید ...
منکه تو عروسی خرید اصلا هیچی به سلیقه خودم نبود
یه بار مادرشوهر نظر میده یه بار این خواهر شوهر یه بار اون یکی خواهرشوهر یه بارم مامانم یه بار دیگه هم شوهرم نظر میداد دیگه برا من وقت نمی شد اصلا نمیپرسیدن سلیقه تو چیه دوس داری چی بخری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه پدر و مادرها هم باید تو خرید عروسی باشند؟ عروس و داماد خودشون میرن خرید ولی از این جهت که توی عقد دوتایی با هم برید سفر بعضی فرهنگ ها بد میدونن بستگی به فرهنگ دور و بریهاتون داره
مبارک باشه. من هیجده سال پیش عروسی کردم کسی دنبالمون نیومد و همه گفتند برید با سلیقه خودتون خرید کنید .... الان که دیگه کسی همراه نمیبره . برو مسافرت و خوش باشید و خرید هم انجام بدید اگر کسی هم گله کرد بگو با هزینه خودتون دوباره برامون خرید کنید ما اصلا ناراحت نمیشیم .....
یک اخمی کرده بود که نگووو . من قدم ۱۶۷ . بعد لباس انتخاب کردم با پوزخند میگفت این برای قد بلند هاست واسه تو میخوره رو زمین 😤 سر کفشم قهر کرد چرا اینو ک من گفتم نمیخری . لوزام آرایشی محدود گرفتم بازم میگفت چه خبره و قهر کرد رفت بیرون مغازه و ...