2777
2789
عنوان

من اوایل همین ماه عقدم بود حالا شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 55 پست
عزیزم شما چ خریدایی رو قراره اونجا انجام بدین؟ قطعا جهازو اینا که نیست  یا وسایل گنده که نیست ...

چرا میگه هرچی که از جهاز و خرید خودمون مونده از اونجا بگیریم یکجا بار کنیم بدیم باربری بیاره

یک اخمی کرده بود که نگووو . من قدم ۱۶۷ . بعد لباس انتخاب کردم با پوزخند می‌گفت این برای قد بلند هاست ...

اینکه میگن حتی تو روز عروسی هم پشیمون شدی برگری حرف حقیه

منم پشیمونم خیلی 😓 تو نامزدی میخاستم بهم بزنم نشد حالا سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر جور که رسم و رسوم و فرهنگتون هست عمل کنید تو خانواده و اقوام من متاسفانه خیلی خیلی زشته من شب خونه همسرم بمونم یا همسرم خونه ما بمونه یا اینکه بریم تو اتاق درو هم ببندیم کلا خیلی زشت می‌دونن منم عقدم مثل تو هفت ماهه هم من هم همسرم همو خیلی دوست داریم دوسه باری که اینکارو کردیم دیدیم اقوام و اطرافیان من آبرو نذاشتن واسه من و همسرم دیگه اینکارو نکردیم اما خونه همسرم و اقوام و فامیل اونا زن که عقد می‌کنه دیگه کامل در اختیار شوهرشه حتی اونا باهم دونفره میرن مسافرت زن همین که عقد می‌کنه شب و روز خونه شوهرشه حتیمی ن با هم خونه مجردی در صورتی که تو اقوام من مذهبی نیستیم اما خانواده همسرم خیلی بیشتر از ما مذهبی هستن و خانواده ای هستن که خیلی تو چشم مردم هستن و همه میشناسن اونا رو متاسفانه تو اقوام ما شهر تو دوره عقد اگه فامیلی نباشه ازدواج حکم دوست پسر رو داره واسه همین نمیزارن و خوششون نمیاد الان فک کنم تو اقوام ما دونفره مسافرت رفتن تو عقد اگه ازدواج فامیلی نباشه هم جرمه بستگی به رسم و رسومات خودتون داره دیگه عزیزم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چرا میگه هرچی که از جهاز و خرید خودمون مونده از اونجا بگیریم یکجا بار کنیم بدیم باربری بیاره

اها خب این فرصت خوبیه که از‌اونجا بهترین چیزارو‌میخری

شوهرتم که موافقه 

بنظرم اگه با خانواده مطرح کنی و بگی نامزدت از اونجا‌میخواد برات بخره موافقت میکنن اگه هم فک میکنی دلخور میشن چنتا تیکه از جهازتو بذار اینجا با اونا بخر.

راستی جدا از اینا ما دخترا قبل ازدواج خیلی سادگیا میکنیم ولی تو از‌ الان شروع کن خیلی سیاستارو یاد‌بگیر 

انشالله که خوشبخت بشی❤️

عجب رسمی دارین خیلی سخته براتون

اره من برا اینکه اطرافیانم حرف در نیارن خیلی چیزا رو رعایت میکنم خیلی سخته واسمون دوست داشتم منم گاهی شب پیش همسرم بمونم یا اون بمونه اما نمیشه واقعا چون متاسفانه اطرافیان خیلی تجسس میکنن تو زندگی این و اون خیلی فضولی میکنن چند باری به داداشم گفته بودن چرا شوهر فلانی شب میاد پیش هم میمونن دیدم اینجوری نمیشه دیگه تکرار نکردیم ولی مامان بالای من به شدت مخالفن با این قضیه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛