2777
2789
عنوان

سرچ گوگل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایمش زده دیروز حساب دختره  الان رو گوشی خدشم هست انگار

اصلا ب فرض هزاردرصدم ک شوهرت زده.یعنی چی اینکارا؟مثلا بااین اتیشا راه میندازین جلو شوهرت فک کردی میگیری؟

اگ کاراون دختره باشع ک تهمت ناروا زدی خودت گناه کردی اگرم رفتی جاسوسی کردی بازم گناه خودت ب روشم زدی بدتر

مسلمونی و اینا میدونید توی چی؟خدا اسمش ستار العیوب شما چرا چشماتو نمیبندی

بعد ببخشید شرمنده اما واقعاً حتی تو هیستوری سرچ همدیگه هم سرک میکشید و جستجو میکنید؟ همه زن و شوهرها همینجوری هستند؟ 

ببخشید ولی برام عجیب بود

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بخدا مخم سوت میکشه وقتی میبینم یکی تو گوشی شوهرش دنبال سوتی میگرده.  هیچی پیدا نمیکنه میره تاری ...

من نمیدونم چرا برتم مهم نیست دیدن فیلمش 

دروغ چرا یه زمانی ناراحت میشدم خیلی سال پیش کم سن بودم الان اصلا درک نمیکنم 

اسی هم حاملس سر موضوع الکی نباید حرص بخوره نی نی داره 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤