2777
2789
عنوان

سرچ گوگل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 75 پست
بیچاره مردا.  این حساسیتا رو که میبینن بعد تازه میفهمن چطوری چکار کنن. وچطوری حذف کنن کسی نفهمه

دقیقاااا.زناشون فک میکنن مثلااا مچ گیری کردن😑😑🤣🤣

من توگوشی شوهرم ی چیزایی دیدم اونم ن ا ک بخام چیزی چک کنم‌.داشنم اینستاش میدیدم .بااجازه خودش دودقیقه دستم بود ..خداشاهد اگ یک کلام ب روش بیارم.خودشم گذاش کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم چرا برتم مهم نیست دیدن فیلمش  دروغ چرا یه زمانی ناراحت میشدم خیلی سال پیش کم سن بود ...

منم برام مهم نیست.  فقط باید سیاست به خرج داد وقت شوهرو پر کرد اون تایمی که میدونیم سراغ گوشی میره برا این کارا.  من یه مدت گوشیمو دادم دست شوهرم چون اندروید نداره.  تو اینستام پر شده بود خانم و هیکلهای گنده😥🤣یه بیشعور کثافتی به شوهرم گفتم تمام شد الان دیگه یاد گرفته تو اینستا فقط چیزای خنده دار میبینه

اره

خب پس شاید دختره دیروز سرچ کرده و تو گوشی همسرت اینطوری میاد بالا

وقتی همسرت اینطوری میگه و قسم میخوره حرفشو قبول کن. اگه ببینه بی اعتماد هستی و باور نمیکنی بعد یه مدت دیگه براش مهم نخواهد بود عکس العمل شما  

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

خجااالت بکش اسییییییییییی

چرا باید خجالت بکشه

اگر بر فرض شوهرش اهل فیلم پ ...هست (که با این شواهد مال شوهر اسی نیست)باید پیگیری بشه چون خونه خراب کنه این قضایا و الان هم این بنده خدا داره پیگیری میکنه و اصل موضوع براش روشن بشه

کی خوشش میاد شوهرش بشینه فیلم پو... ببینه

چرا باید خجالت بکشه اگر بر فرض شوهرش اهل فیلم پ ...هست (که با این شواهد مال شوهر اسی نیست)باید پیگی ...

والا بخدااا من نمیدونم چطور اینجور میگن ینی واسه خدشونم مهم نیس

الان توی تنظیمات گوشی شوهرت جیمیل دختره میاد بالا؟ 

چطور بفهمم حساب دختره هنوز زو گوشی فعالهه ک پاکش کنم..

من دیدم تو گوگل ادرس جیملشو زده عکسشم رو اونجا بود همین میشه؟

چرا باید خجالت بکشه اگر بر فرض شوهرش اهل فیلم پ ...هست (که با این شواهد مال شوهر اسی نیست)باید پیگی ...

من خودم روانشناسی خوندم عزیزم باچیییی میخاین پیگیرییی کنید مثلا برفرض مثالم اهلش باشه دفعه بعد میبینه سرچشو سابقش پاک میکنه.این تجسس ها چ ربطی داره

خوبه شوهراتون بشینن سابقه نی نی سا یتتون چک کنن؟