2777
2789

همسایه طبقه بالا ما اصلا اهل مراعات نیستن 

خیلی سر و صدا دارن 

مثلا ماه رمضون تا سحری مهمون دارن سر و صدا دویدن بچه مهمونها که تپش قلب میگیرم (از همین الان غم عالم اومده تو دلم اصلا اینقدر فهم ندارن یکی ممکنه اهل روزه سحری نباشه و اپارتمان جای سحری دادن نیست)

از همه بدتر دعواها جیغ های دخترش هست 

یک شب در میون

ساعت ۱ شب جیغ میکشه ۳ شب جیغ مبکشه یک ساعت و پاهاش میکوبه زمین ۱۵ ۱۶ سالشه 

حدود دو ساعت ادامه داره

امروز صبح ساعت ۶ صبح با جیغ های دختر بلند شدم که پاهاش میکوبید زمین عالم خواب بودم

باز الان ۱۲/۵ شب دیدم یکچیزی میریزن رو سرامیک که صدای خیلی وحشتناکی داشت 

کنترل از دست دادم جیغ داد کشیدم

الان خیلی ناراحتم چرا اینکار کردم 

در شان و منزلتم نیست که جیغ بکشم گریه ام گرفت 

خیلی عصبی شده بودم خانوادمو ناراحت کردم

من ادم خیلی ارومیم نمیدونم چرا کنترلم از دست دادم انگار یک لحظه مغزم از کار افتادم 

فردا باید برم سونو دکتر گفت برای ازمایش و سونو شب در ارامش باشم

احه اپارتمان دیگه ۱۱ شب به بعد سکوت 

خیلی دلم گرفته 

خوابم پرید

کابوس من شد اینکه با جیغ داد این دختره بیدار نشم‌

الانم دوباره گریه میکنه هر شب خدا همینه ماجرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو از اون اپارتمان منم همسایه بدی دارم طبقه بالای الان خونم دادم اجاره خودم میرم جای دیگه از اعصاب ...

حرفتون درسته ولی فعلا شرایطش ندارم ولی اینطوری نمیشه باید دنبال راه حل باشم

من خودم استرس برام سم هست 

حرفتون درسته ولی فعلا شرایطش ندارم ولی اینطوری نمیشه باید دنبال راه حل باشم من خودم استرس برام سم ه ...

گلم تمام راها رو رفتم اونا آدم نشدن فقط من عصبی شدم دخترام استرسی خدا ازشون نگذره الان دارم میرم خیلی خوشحالم دخترام همینطور به فکر خودت باش