2777
2789

من مخالف، ژل و بوتاکسم، مگر اینکه واقعا واقعا ضرورتی داشته باشه، مخالف زیبا شدن نیستم، خودم ۱۲ سال پیش بینی مو جراحی زیبایی کردم. ولی از اینکه میرم جایی انگار همه ی صورت ها رو زنبور نیش زده همه پف های مصنوعی، واقعا دلم میسوزه، به خدا همون خط، خنده همون یه خط، رو پیشونی امضای صورتته و جذابیت و چند برابر میکنه

من خودم عاشق خطوط صورتمم و احساس میکنم خیلی شیکه. مهم ترین فاکتور برای زیبایی یعنی نود درصد ماجرا تناسب اندامه، بقیه اضافه کاریه واقعا و خارج شدن از جذابیت فردی و یونیک بودن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ولی تو واقعیت هرکی  کارهای زیبایی میکنه شاد و شنگوله و اعتماد به نفسش بالاست من ندیدم کسی از این عملها ناراضی باشه مریض هم نشدن . اگه خطرناک بود اینهمه ادم تو کل دنیا این کارارو نمیکردن. من هم پولشو ندارم هم از تزریق میترسم ولی صورتم داغونه اعتماد به نفسم صفره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.