2777
2789

وای منم بدم میاد رفتم دکترپوست،چندنفرشبیه هم بودند جالب رفتار وادا هم مثل هم بود،منشی میگفت اینجا عمل کردند،حالا من برای خشکی پوستم رفته بودم حالم بدشد انگارنقش بازی میکردند برای جلب توجه وزیبایی،واقعا طبیعی بهتره 

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ها هم پول نداریم  اگه داشتیم الان شبیه همونا بودیم بیخود خودمون رو دلداری ندیم

چه ربطی داره 

من هر چی پول در میارم رو خرج ماشین و ... میکنم 

چرا فک کردی هر کی ژل نمیزنه به خاطر بی پولی هست 

چه ربطی داره  من هر چی پول در میارم رو خرج ماشین و ... میکنم  چرا فک کردی هر کی ژل نمیزن ...

خب تو هدفت خرج ماشینه 

اونا که اینکارو میکنن پول اضاف دارن 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

متاسفانه بعضیا مخصوصا خانم ها فکرمیکنند رسیدن به خودشون یعنی ارایش زیاد یا عمل وژل واینا نشانه باکلاسی هست،ولی واقعا باکلاسی یعنی به خودت برسی طبیعی نه این طوری البته بعضی هم ازتنبلی هست فکرکنم 

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.