2777
2789
خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده بچه ها هر بار بیهوشی این ریسکو داره که بعدش خدایی نکرده بیمار &n ...

وای .خواهرم عمل سینه داره. از ترس دارم میمیرم چیزیش نشه؟ .

نه برای زیبایی. زخم شده چندساله دکتر بهش گفته حتما باید عمل بشی و سینه هاتو جمع و کوچیک کنی تا این زخم ها خوب بشن. جوری زخمه که از درد گریه میکنه هزار دوا درمون کرده. خودش هم میترسه آمبولی نکنه به خاطر همین تا الان عمل نکردن. ولی الان دیگه مجبوره و میخواد عمل کنه

ای خدا  دقیقا آمبولی به چه دلیل رخ داده عزیزم؟

من نمی دونم نظر پزشک قانونی چی بوده  شاید آمبولی نباشه یا شایدم سکته، مهم اینه بعد عمل بینی این بلا سرشون اومد، اصولاً چند روز طول می‌کشه نظر پزشکی قانونی بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم هیچ عوارضی هم نداشت خوش حالم هستم 

ایشون عجله کرده آخه شاغل چطور تو ۳ روز میره عمل و برمیگرده اونم شغل معلمی که همش باید سرت پایین باشه و برگه صحیح کنی و تکلیف چک کنی و حرف بزنی 

میذاشت تابستون 

ملت رو نترسونید

لطفا جای خدا نباشید. 
وای .خواهرم عمل سینه داره. از ترس دارم میمیرم چیزیش نشه؟ . نه برای زیبایی. زخم شده چندساله دکتر بهش ...

جدید آمبولی زیاد شده، منم زن عموم خودم دیدم که آمبولی کرد نمی تونست نفس بکشه البته کوچیک بود لخته، ولی خیلی بد نفس می کشید و دکتر می گفت احتمال اینکه دوباره پیداش بشه هست

روحشون شاد به بنیه ادمها بستگی داره میگن عمل کوچک کردن شکم خیلی سخته و احتمال مرگ زیاده خاله من عمل ...

درسته. بنیه و استراحت و آمادگی بدنی. من جثه م بزرگ نیست ولی بنیه م خیلییییی قویه ولی توی این دو سال بارداری و بچه داری پوستم کنده شده الان دیگه بنیه جواب نمیده بهم جنازه متحرکم

سوال شغلی نپرسید

آه شانسه، ولی زن عموی منم همین ابرو کرد باز آمبولی ریه مرد ولی چون لخته کوچک بود با دارو جذب شد

دقیقا همینه به شانسه

من که گند خورد به بینی و روح وروان وآینده ام

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
درسته. بنیه و استراحت و آمادگی بدنی. من جثه م بزرگ نیست ولی بنیه م خیلییییی قویه ولی توی این دو سال ...

دوستمم دوبار سزارین کرده بود با بیهوشی و سابقه بیهوشی داشت قبلش، بنیه ش هم خوب بود! کلا گاهی سراغ کسی می‌ره که فکرشم نمیکنه

اره میگن خانواده ش با رضایت خودشون ترخیصش کردن، ولی در هر صورت نباید دکترش اجازه می داد، شاید تو بیم ...

موافقم با شما دکتر نباید اجازه می‌داد. بنده خدا شاید نیاز داشت دوباره چکاپ شه واقعا متاسفم روحشون شاد باشه جاشون بهشت 😔😔😔😪😪😪😪