روحشون شاد به بنیه ادمها بستگی داره میگن عمل کوچک کردن شکم خیلی سخته و احتمال مرگ زیاده خاله من عمل کرد الان سالمه سالمه چون بنیش قویه. از عملش هم راضیه. ادم با ادم فرق داره برید تو اینترنت ببینین شکمشونو چقدر سوراخ میکنن من که باورم نمیشه خالم زنده است . چون بدنش قویه چیزیش نشده عمل بینی و عملهای دیگه هم همینه اونایی که ضعیفن عمل واسشون سخته ولی اونی که قویتره واسش راحتره . مامانم میگه شکم خالم اونقدر جای سوراخ بود باورمون نمیشه که زنده مونده هر عملی سخته بسته به بدن ادمها داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوتا هم بچه داشت، خیلی سخته مامانش اینا نابود شدن! این همه زحمت بکشی درس بخونی معلم بشی ، بخاطر ی عمل زیبایی جونتون از دست بدی! کاش هیچ عمل زیبایی نبود همه خودشونو همونطور که هستند قبول داشتن
شما خودتون از عمل بینیتون دقیقا چرا ناراضی هستید ؟ میشه لطف کنید یک شرح دقیق بدید ؟
من بینم خیلی بد شده قبل عمل جذاب بود و یک بینی معمولی و خوب داشتم اصلا زشت نبود به طمع زیبا تر شدن عمل کردم نه تنها زیبا نشدم که روح و روانم خیلی سال هست بهم ریخته
دوتا هم بچه داشت، خیلی سخته مامانش اینا نابود شدن! این همه زحمت بکشی درس بخونی معلم بشی ، بخاطر ی عم ...
وای خدا اصلا باورم نمیشه .چقدر سخت آخه چرا بگو باجونتون بازی میکنید کاش یکی میزد زیر گوشش نمیذاشت انجام بده. ای خدا اون بچه ها چی میکشن. وای پدرو مادرش چی میکشن
خدا رحمتش کنه خداصبرشون بده. دلم گرفت
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
عزیزمممممم فکر کردم مجرد بوده طفلک خدا بچه هاش رو حمایت کنه میدونی تو این فوت کل جامع ...
من خودم قیافه م معمولی هست ولی اون به واقع زیبا بود، وقتی دید همه عمل می کنند اونم فکر عمل افتاد تو ذهنش، دکترش چیزی نگفته، منتظر نظر پزشک قانونی هستند که آمبولی ریه یا قلب هست، چند بار احساس کردن برگشت اما نهایت رفت که رفت