2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برگشت معشوق و ازدواج دارم گوش میدم احساس میکنم با گوش دادن به این ساب دارم پشیمونش میکنم

😂😂 همش توهم و تلقینه میگن ناخودآگاه ذهنو دور می‌زنن اگه اینجوری هم باشه رو تو باید تاثیر بزارم نه رو بقیه😐

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

معتبره ؟

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
😂😂 همش توهم و تلقینه میگن ناخودآگاه ذهنو دور می‌زنن اگه اینجوری هم باشه رو تو باید تاثیر بزارم نه ...

نه دیگه من گرفتم رو اون تاثیر بزاره اگه میخواست رو من تاثیر بذاره اون باید اینکارو میکرد حالا خدا داند چی میشه .اینقدری درگیری ذهن دارم خسته شدم بخدا😔😔😔😔

بابا الکیه 

مگه میشه با آهنگ گوش دادن معشوق برگرده؟ 

مثلا بایک آهنگ سرنوشت عوض شه؟ ببخشید اونموقع نقش خدا چیه؟😂😂

بااین چیزا سرتونو شیره نمالین یکم فکرکنین همشون شعرن

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲