2777
2789
عنوان

توبارداری نوشابه خیلی ضرر داره؟

141 بازدید | 21 پست

هر دوماهی دوسه بار🤔منظورم اینه خیلی بندرت

همونم ضرر داره؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

برای معده که خیلی بده

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نوشابه ضرره عزیزم

بارداری و غیربارداری هم نداره

قند خالصه و باعث پوکی استخوان میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سلام اسی جون 

ضرر داره اصلا و اصلا نخور 

به فکر بچت باش😐

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
سلام اسی جون  ضرر داره اصلا و اصلا نخور  به فکر بچت باش😐

من خواهرم بارداره 

نوشابه تا الان نخورده 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
سلام اسی جون  ضرر داره اصلا و اصلا نخور  به فکر بچت باش😐

سلام

پشیمون شدم

ابنجوری نیستم همیشه بخورم ولی یدفعه پیش میاد

ولی توبارداری شنیدم خوب نیست 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
یعنی من دو سه بار اونم در حد نصف لیوان خوردم اشکال داره؟

حتی مصرف کمش هم خوب نیس تو این دوران 

حالا که خوردی اشکالی نداره ولی دیگه نخور