2777
2789
عنوان

کلوچه خرمایی خونگی درست کردم + عکس

1722 بازدید | 48 پست

موادش تخم مرغ ۱

شکر نصف لیوان

آرد فک کنم ۲ لیوان چون با دست ریختم نمیدونم

روغن فک کنم ۵ قاشق 

خرما لای هرکدوم ۱ دونه

چیز دیگه ای نداشتم توش بریزم 

ب نظرتون چند کالری در میاد هر کدومش 

اندازش هم از گردو کمی بزرگتر بود 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

تو تسترم میشه پخت؟ خمیر مایه نردی؟

ن تو ماهیتابه گذاشتم بدون هیچی روشم دم کن با شعله پخش کن

بیکینگ پودر بزنی خیلی خوب میشه من هیچی نداشتم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فر پختی 

نه ماهیتابه

وسطش دارچین هم خوبه

اره میریزم امروز هیچی نداشتم

سیو کنم تاپیکتو فردا درست کنم😋

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
میشه توضیح بدی چجوری پختی؟

الان کامل مینویسم عزیزم

عزیزم اگه دستور کامل گذاشتی لایکم کن بیام ببرم خیلی دوست دارم آخ گردو هم باشه 😍

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️