2777
2789
عنوان

کلوچه خرمایی خونگی درست کردم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 48 پست
اینم عکس کیکامه توی قابلمه

😍ماشالله ماشاالله من اصلا کیک دوست ندارم ولی عاشق کلوچه و کوکی و این چیزام الان هم خیلی دوست دارم دستور کلوچه شما رو امتحان کنم ولی فعلا سفرم انشالله هفته دیگه بهتون اطلاع میدم اگه خوب شد 😂😍❤️💜

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چقد خوب اگه حوصلت گرفت شما هم دستورشو بزار گلم

اول باید آرد وبا روغن ماساژ بدی روغن زیاد  نریز طوری که آردا زرد بشه بعد آب ومایه خمیر میخولد بریزی ورز بدی بزاری دوساعت بمونه زیره هم میخواد نمک هم میخواد

خرما هم روگاز یکم تفت بدی بزاری وسط خمیر پهن کنی بزنی تنور

کلوچه خرمایی شکر نداره

به حکمتش دل بسپار(خدا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍ماشالله ماشاالله من اصلا کیک دوست ندارم ولی عاشق کلوچه و کوکی و این چیزام الان هم خیلی دوست دارم د ...

مرسی فداتشم😘

منم عاشق درست کردنشم تا خوردنش اره حتما درست کن خوشت میاد 😇

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اول باید آرد وبا روغن ماساژ بدی روغن زیاد  نریز طوری که آردا زرد بشه بعد آب ومایه خمیر میخولد ب ...

چ آسون و بامزه میشه توی ماهیتابه درست کنم؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

فکر نکنم بزار یه قابلمه داغ بشه بچسبون دورش قابلمه برعکس بزار روگاز مثل تنورمیشه

چ جالب مرسی دورت بگردم

ماشالله هنرمندم که هستی

نظر لطفته عزیزم🥞🍒🍓 ببخشید پسرم بیدار شد رفتم اصلا نمیتونم برای خودم باشم 🥺🤷🏻‍♀️

نظر لطفته عزیزم🥞🍒🍓 ببخشید پسرم بیدار شد رفتم اصلا نمیتونم برای خودم باشم 🥺🤷🏻‍♀️

عیب نداره نفس جان

فدای سرت بچه هست دیگه 

امیدوارم چرخ زندگیت رو غلطک باشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عیب نداره نفس جان فدای سرت بچه هست دیگه  امیدوارم چرخ زندگیت رو غلطک باشه

قربونت بشم دختر مهربون 🥰😇همچنین عزیزم❤️

مرسی عزیزم تو فر چطور میشه 

بزار گلم

بزار گلم

بفرما 😅

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بفرما 😅

چ عالی شدهههه از منم بهترررر

ولی خب خدایی من هیچی نداشتم بریزم توش یا برای تزئین 😂😂😂ولی واسه تو عالی شده

بخدا طمعش چطور بود؟