2777
2789
عنوان

بچه ها شما کی خونه تکونی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 37 پست
عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه ان شاالله که صحیح و سلامت زایمان کنی برای منم دعا کن این حس خوب و بتونم ب ...

انشالله عزیزم.... حتما خونه تکونی کن ک بهت روحیه میده واقعا  

من خودم سالی دوبار خونه تکونی میکنم فقط  عید ب عید فرش میشورم امسال جون باردار بودم ماه های اول نتونستم تا اول بهمن شروغ کردم تموم شد دیگ 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
انشالله عزیزم.... حتما خونه تکونی کن ک بهت روحیه میده واقعا   من خودم سالی دوبار خونه تکونی می ...

آره عزیزم فکر اینکه خونم همینجوری بمونه دیوونم می‌کنه حتی خونه تکونی میکنم من خیلی خیلی مریضم ولی چه میشه کرد کم کم از الان شروع میکنم که یدفعه بهم فشارم نیاد

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه زود تموم کردین 

مادر من خیلی شدید تمیز و وسواسیه 

طول سال خونه همیشه عین گله  

کوچکترین لکی هیچوقت پیدا نمیکنی 

مثلا همسایه بیاد بشینه در حد ۵ دیقه همینکه بره سریع مامانم روبالشی درمیاره میشوره 

واسه همین‌ اصلاا سنگین نیس کارامون هرسال اول این خونه رو‌تمیز میکنیم بعد میریم خونه شهرستانو‌ تمیز میکنیم اونجا خیلی بزرگه ۴۰۰ متره با حیاط و‌درخت ... اول اسفندم کم و‌کسریای  خونه رو‌میهریم از ۱۵ و ۲۰ اسفند دیگه یا بازارمیچرخبم‌ یا مسافرت میریم 

سلام عزیزم... بهتر شدی؟ اتفاقی تاپیکت رو خوندم و نگرانت شدم..

سلام عزیزم خیلی ممنونم از لطفت والا همچنان در پروسه شیمی درمانی هستم و ی توده سه سانتی با تهاجم به عضله رحم دارم.ممنون میشم از دعای خیرتون بی نصیبم نذارین

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
سلام عزیزم خیلی ممنونم از لطفت والا همچنان در پروسه شیمی درمانی هستم و ی توده سه سانتی با تهاجم به ع ...

روی چشمم عزیزم.... قابل باشم دعا میکنم برات...‌به خودت فشار نیار.. کار و فعالیت نکن بدنت ضعیف میشه.. انرژیت رو برای مقابله با بیماری و شیمی درمانی نگه دار...برای کارهات کارگر بگیر ... از نظر غذا به خودت خیلی خیلی  برس...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150