2777
2789
عنوان

بچه ها شما کی خونه تکونی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باید شروع کنم تا اول ماه رمضون تموم شه به امید خدا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من تموم شد 😅😅😅امروز ساک بیمارستان بستم 😁

یکم خرید لباس اینا واسه خودم و پسرم مونده ک اونم همین یکی دوهفته انجام میدم

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

بچه ها اونایی که در حال خون تکونی هستن یا تموم کردن مبارکتون باشه ان شالله که سال جدید پر از خیر و برکت باشه براتون فقط ی سوال چجوری آشپزخونه رو تمیز میکنین آخه چهل روز مونده تا عید کثیف نمیشه دوباره؟ظرفای کابینتاروخکه با وایتکس میشوزین لک نمیشه دوباره؟من دوس دارم همه ظرفا تو کابینت برق بزنه از تمیزی ی زد آب هم روش نمونه

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
اول ماه رمضون‌کیه

22

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من تموم شد 😅😅😅امروز ساک بیمارستان بستم 😁 یکم خرید لباس اینا واسه خودم و پسرم مونده ک اونم همین ...

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه ان شاالله که صحیح و سلامت زایمان کنی برای منم دعا کن این حس خوب و بتونم بعد این همه سختی تجربه کنم

بچه ها اونایی که در حال خون تکونی هستن یا تموم کردن مبارکتون باشه ان شالله که سال جدید پر از خیر و ب ...

من کلا دائم چند قطره لکه گیر داخل جااسکاجی میریزم طرفام همیشه تمیزه 

من اشپزخونه رو از کابینتا و یخچالا شروع میکنم و بعدم دیوارا و موکت گلیمشو میشورم میمونه کف اشپزخونه و لباسشویی اونم میشورم تموم 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

بچه ها من متاسفانه کمکی نمیتونم بگیرم حالا از نظر هزینه نمیگم کلا شوهرم اخلاقش جوریه که آدم غریبه رو به حریم خونه راه نمیده چه زن باشه چه مرد حتی اگه حتی کار تعمیری باشه و واجب