من امسال متاسفانه بشدت مریضم و دست تنها نمیدونم خونه تکونی کنم یا ن.ی دلم میگه مریضم بیخیال همه شرایط منو میدونن ی دلمم میگه ی خونه تکونی اساسی کنم و این گند و کثافت و مریضی و انرژی منفی که تو خونست و از خونه ریشه کن کنم واسه سال جدید چون من ی ساله تقریبا بیمارم و غیر ظرف شستن و غذا و درست کردن و جاروبرقی کار اساسی اصلا نکردم.هعییی چیکار کنم🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم باید شروع کنم تا اول ماه رمضون تموم شه به امید خدا
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها اونایی که در حال خون تکونی هستن یا تموم کردن مبارکتون باشه ان شالله که سال جدید پر از خیر و برکت باشه براتون فقط ی سوال چجوری آشپزخونه رو تمیز میکنین آخه چهل روز مونده تا عید کثیف نمیشه دوباره؟ظرفای کابینتاروخکه با وایتکس میشوزین لک نمیشه دوباره؟من دوس دارم همه ظرفا تو کابینت برق بزنه از تمیزی ی زد آب هم روش نمونه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها من متاسفانه کمکی نمیتونم بگیرم حالا از نظر هزینه نمیگم کلا شوهرم اخلاقش جوریه که آدم غریبه رو به حریم خونه راه نمیده چه زن باشه چه مرد حتی اگه حتی کار تعمیری باشه و واجب