2777
2789

چله یاسین 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله شهدا

چله نماز شب

استغفار و توبه از گناه

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

حاجت محال داشتین؟

عمل مادرم با موفقیت انجام شد

ریسکش بالا بود

معجزه بود

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

چله بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم که از یکشنبه شروع میشه تاچهل روز میگی روز اول۱۰۰تا روز دوم۲۰۰هرروز۱۰۰تا بیشتر میکنی روز۴۰یاید۴۰۰۰تا بگی ولی من خودم انجام ندادم کامل تا نصفه ولش کردم شنیدم خیلیا حاجت دیدن ازش

چله بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم که از یکشنبه شروع میشه تاچهل روز میگی روز او ...

اخه مال من واقعا حاجت بزرررگیه کوچولو نیست خودمم خیلی ناامیدم ولی ...

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی