2777
2789

چله حق شناس اگه کامل رعایت کنین تیر از کمان در رفته رو بر میگردونه👌

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق شناس و من نمیتونم بگیرم واقعا 

یعنی حاجتت اونقد ارزش نداره که بخاطرش ۴۰ روز سختی بکشی عزیزم؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
یعنی حاجتت اونقد ارزش نداره که بخاطرش ۴۰ روز سختی بکشی عزیزم؟

خیییلی ارزش داره خیلی اخه دوبار دادم نائب برام بخونه ولی نشد 

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

خیییلی ارزش داره خیلی اخه دوبار دادم نائب برام بخونه ولی نشد 

نائب که اگه از سایت گرفتین کلاهبرداریه😐

خودتون بخونین و اینکه کامل رعایت کنین به صلاح باشه حتما میشه.

حاجتتون ازدواجه؟

هرچله ای معجزس هر سدره از قران خدا معجزه گر هست

سعی کن تا میتونی چله بگیری 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
نائب که اگه از سایت گرفتین کلاهبرداریه😐 خودتون بخونین و اینکه کامل رعایت کنین به صلاح باشه حتما می ...

نه میخام برم اون ارگانی که خودم میخام میخام یه پارتی پیدا کنم برای شغل مورد علاقم همین بخدا این همه ادم پارتی دارن منم روش چی میشه مگه

نه میخام برم اون ارگانی که خودم میخام میخام یه پارتی پیدا کنم برای شغل مورد علاقم همین بخدا این همه ...

پس بگیر چلشو و شک نکن👌

اتفاقا منم ی همچین حاجت مشابهی دارم،میخوام امام حسین رو پارتی قرار بدم🥺

پس بگیر چلشو و شک نکن👌 اتفاقا منم ی همچین حاجت مشابهی دارم،میخوام امام حسین رو پارتی قرار بدم🥺

چشم واقعا اگر حاجت مارو ندن دیگه پس نگن ما بزرگیم خدایی نگن

چشم واقعا اگر حاجت مارو ندن دیگه پس نگن ما بزرگیم خدایی نگن

این حرفو نزن عزیزم

گاهی واقعا ی خواسته از نظر ما صلاحه و لی از نظر خدا صلاح نیست و بعدها متوجه میشی چرا به صلاحت نبوده.

۴ شنبه بهترین روز برای شروع هست روز میلاد آقا ابوالفضل العباس،بگو یا حسین اگه به صلاحمه حاجتمو روا کن اگه به صلاحم نیست به صلاحم کن و حاجتمو بده🙏

این حرفو نزن عزیزم گاهی واقعا ی خواسته از نظر ما صلاحه و لی از نظر خدا صلاح نیست و بعدها متوجه میشی ...

فقط من موهام میرم بیرون معلومه 

فقط من موهام میرم بیرون معلومه 

خب ۴۰ روز بده داخل😁

شرط حاجت روایی این چله انجام واجبات و ترک محرماته عزیزم

خب ۴۰ روز بده داخل😁 شرط حاجت روایی این چله انجام واجبات و ترک محرماته عزیزم

میترسم این کارو بکنم و هییییچی نشه یااگرم شد ی چیز پرت و پلا بشه که من بگم نهههه

میترسم این کارو بکنم و هییییچی نشه یااگرم شد ی چیز پرت و پلا بشه که من بگم نهههه

وقتی امید نداری انتظار حاجت روایی داری عزیزم؟😐

با عشق بخون و با امام حسین درد ودل کن اگه کامل رعایت کنی معجزه میشه👌

میخوای کانال حاجت روایی هارو بدم بهت؟

وقتی امید نداری انتظار حاجت روایی داری عزیزم؟😐 با عشق بخون و با امام حسین درد ودل کن اگه کامل رعای ...

اره اره شاید چشمم ببینه مقاومتم بشکنه