2777
2789

سلام دوستان دخترم بعد از سرماخوردگی شدید از این ویروس جدید غدد لنفاوی گردن  اش دو تا سمت راست  یکی سمت چپ یکی به اندازه لوبیا دو تا به اندازه عدس ورم کرده یرماخوردگیش چند روز خوب شد ولی تورم این غدد هنوز هست شما تجربه مشابه داشتین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر دکتر جدیش بگیر وگرنه میمونه براش

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
دکتر اصلا نگا نکرد گفت طبیعی تو بچه ها 

نمیدونم طبیعی توشون یانه ولی مامانم منم همین غده باد کرد تا چندسال درگیرش بود اخر عمل کرد شاید اولش جدی میگیرفتیم زود از بین میرفت چون عفونته

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
نمیدونم طبیعی توشون یانه ولی مامانم منم همین غده باد کرد تا چندسال درگیرش بود اخر عمل کرد شاید اولش ...

اهان نه دکتر گفت بچه ها طبیعی هست  چون سیستم ایمنی شاید تا 18سالکی هم بر عهده غدد لنفاوی هست  برا بزرگسالان اره من خودم زیر بغلم سینه سوم داشتم دکتر فورا ارجاع داد 

سلام شما دخترتون چی شد؟؟ خوب شد؟

نه بابا داره پسرم داره اون یکی دخترم داره هر بچه ای را میبینم داره چیز اصلا مهمی نیست  گفتم که برا بچه هاشایع است  اصلا مهم نیست مگر کلی علائم دیگه باشه 

سلام پسرمنم هفت سالشه یسال پیش آنفولانزا گرفت از اون موقع این غدد ها خودشون نشون دادنآزمایش هم دادیم گفتم مشکلی نیس،الانم هرموقع سرما میخوره درمیان ولی خوب میشه کوچیک میشن اما ناپدید نمیشن،هروقت دکتر بردم گفتن چیزخاصی نیس،تااینکه اینبار سونو بردم دوتاش بزرگ بودن یکیش 3سانتو یکیش هم 2,5ویک یانت با چند تاهم ریز, یه هفته آموکسیلین مصرف کرد الان دارو هاش تموم شدن چشمم مونده رو گلوش که باخودم کوچیک شدن یا نه خیلی استرس گرفتم ،کسی هست که این مشکل و داشته و خوب شده خواهش میکنم تجربیاتتون رو بگین من از استرس مردم😔